bjuder på ett till inlägg innan jag ska sova :-)

kan ju säga att sandhamn var värt att se! waoow han i vit mössa vetni, rawr! nog kanske bara jag som tyckte så men smaken är ju som baken ;-) haha. jag blev så ledsen när jag såg att som satt vid vattnet på ett berg med en tänd brasa och bara myste! usch vad jag saknar alla sånna där mysiga stunder som man hade :-(  gör inte ni också det?

har i alla fall tänk på en sak, att jag vill sluta äta godis! men saken är den att det är totalt omöjligt! man kan inte leva utan godis, inte jag i alla fall. men jag känner att om jag ska kunna visa mig i bikini när det blir dags för det så vill jag inte se ut så här :-(! usch. önskar att man blev vältränad och snygg efter en träning. det vore något det! ;-)

men nu ska jag faktiskt försöka sova, har lite problem med att somna på kvällarna har jag tänk på, känner mig alldeles skräckslagen på något konstigt vis! plus att imorse försov jag och linn oss och det får ICKE hända imorgon för då kommer jag till skolan och ser ut som en risbuske i huvudet eftersom mitt hår är blött nu.

så god natt och sovgott!

sandhamn premiär!

har nyss tagit en varm och skön dusch. nu har jag bäddat ner mig och ska kolla på premiären av sandhamn :-)älskar sånna program så det är verkligen värt att kolla tror jag!

imorgon kommer sara till mig och sover här, kul! har saknat henne :-)♥ vet inte vad vi ska göra faktiskt men det får ni se imorgon! hihi.

kollade på leila bakar förut också, det ser så roligt ut att baka i tv :-D skulle lätt vilja ha ett sånt jobb!

oj nu har sandhamn börjat! såg en snygg kille där också :-o grr! haha nejmen skriver nog ett inlägg sen, men lovar inget!
puss


jag idag! ;o

godis!

jag och jacko var inte med på gympan förut så vi åkte till öb med mamma och handlade godis och blanddricka ;-) och nu var jag väldigt nära på att spy för så illa mår jag! skulle nog inte ätit godis när jag var hungrig.. men det var ju gott i alla fall ett tag. hahah!

tänkte visa bjuda på några låtar som spelas i mina högtalare just nu ;-) lyssna och njut!



försovning!

försov mig imorse och vaknade kvart i åtta ( min buss går åtta) så det blev snabba puckar när jag skulle sminka mig :-) haha. jag hann i alla fall med bussen.

idag slutar vi två, rätt skönt :-) men vi har gympa sista lektionen och jag ser inte fram emot att ta den lilla promenaden upp till jättesten i detta regnvädret..

skulle kanske rida imorgon men det beror på om jag ska med jacko när hon tatuerar sig. vet ju inte riktigt vilken dag det blir ännu. men det lär ni märka ;-) har inte så mycket mer att dela med mig av så vi hörs senare!
puss

shalalalallala

åkte bil med linn och wenche förut ;-) linn fick "rivstart" som hon kallade det, hahah.
vi kollade på hockeyn också och nu är jag besviken vet ni när färjestad inte gick vidare :-( inte för att jag bryr mig så mycket om hockey men när man väl kollar så blir det väldigt spännande ;-) hah.

satt nyss och diskuterade med en kille om varför killar bara vill ha tjejer med en tub idomin i fejset? fattar inte riktigt. han skrev såhär " men testa lite sånt så kanske du också får en kille" och då insåg jag verkligen att de flesta killarna verkligen skiter i utseendet? vad blir det egentligen? det finns faktiskt en insida också. men jag ska heller inte dra alla killar över en kam för jag vet att det finns killar som faktiskt tänker med huvudet. kan nog tro att man måste leta noga för att hitta en bra kille men det finns ju någon för alla så man ska väll kanske aldrig sluta leta eller hoppas?

nog pratat om det, jag blir bara irriterad när jag tänker på vilka idioter det finns!
jag och linn ska kolla på how high snart tror jag ;-) great!


hemma efter att ha slitit som en varg!

äntligen är jag hemma! har bärt möbler och jag vet inte allt jag har bärt! enda jag vet är att det var såhääääär jobbigt :-) men allt för min mormor!♥

väntar på linn nu också :-) hon ska sova här och så ska vi nog iväg och äta på bk eftersom hon har varit så cool att hon fått rabatt ;-) haha. sen så har jag inte så många mer planer för idag men skriver nog senare ;-)

pussssääää


vilken normal människa klarar sig helt utan energidryck vaaaaaaaa? love!<3

klockan är läggdags emeli!

sitter och kollar på något program, kommer inte ihåg vad det heter men dom är lite småknäppa :-) haha. har lite deeptalk med joyo på msn också. kan alltid vara skönt att prata ut lite!
tänkte faktiskt lägga mig snart och kolla på någon film. ska ta nio bussen imorgon eftersom vi har resurstid på morgonen och det är inte så värst viktigt :-)

ska även gå tidigare från skolan imorgon, redan klockan ett. jag ska hjälpa mormor att flytta alla saker eftersom hon måste flytta. stackars älskade mormor :-( hon som äntligen hade hittat ett sätt att trivas efter allt med morfar och med mamma och pappa. och så måste hon flytta, fyfan säger jag bara!
men eftersom dom som skulle he henne nyckeln till det andra huset var såhäääär dryga så får hon liksom två dagar att tömma hela huset (!) sjukt. därför behöver hon så mycket hjälp hon kan få.

skulle ju ha tränat imorgon men det hinns inte :-P
ska lägga mig och försöka sova nu. sov gott!

äntligen!!!!! :-D

åh jag är så cooooooooooooool :-D äntligen kom jag på hur man ändrar designen, headern och allt sånt där extremt svårt! efter nästan tre månader iof.. 
men bättre sent än aldrig, right? ;-) hähähä


här är min tatuering som jag ska göra mellan skulderbladen! föjler med jacko under veckan när hon tatuerar sig och då ska jag lämna en skiss till killen som tatuerar och så får vi se vad han säger :-D


tröttast.se

godmorgon! eller ska man säga dåligmorgon kanske?

sitter i skolan och är hur trött som hellst! inte konstigt med tanke på att jag och jacko var hos sanella ända tills två inatt (!) så jag kom ju inte i säng tidigt om man säger så. men det var värt att vara vaken för vi körde trollbordet. och jag måste erkänna att jag blir lika fashinerad varenda gång! skulle mer än gärna skaffa mig ett bord.

nu väntar ett långt kökspass, usch vad jobbigt känner inte alls för det kan jag lova, det enda jag känner för just nu är min säng!

men nu måste jag kila, hejs!

seg efter en sen natt!

poppar lite musik just nu och har fruktansvärt ont i halsen! usch.
som ni märkte så uppdaterade jag inte igår, fy på mig. men vi hade en liten tjejkväll här hos mig igår så därför ägnade jag mig inte åt datorn :-) vi hade trevligt, förfestade och så. sen drog vi vidare till grums hem till biffen! inte roligaste festen jag varit på men vi gjorde det roligare ;-) på slutet blev jag jätte hes och hade ont i halsen :-( så ville bara hem!

det slutade med att jag och jonas gick till slottsbron, var inte alls jobbigt som jag trodde att det skulle vara :-) kom hem vid fem tror jag. och idag vill jag bara sola känner jag och så vill jag ta hål i naveln! hm, någon som kan offra sig?

ni ska få lite bilder från igår nu!




mätt som en apa!

hej :-)!
sanella och jacko har nyss gått hem, vi har haft en myskväll idag!
färgade håret svart på jacko och rött på sanella, dom blev så fina så :-) sen kollade vi på let´s dance finalen och åt tacos. har nog inte skrattat så mycket på väääldigt länge! jävlar så fula dom var när dom härmade dom olika dansarna! jisses.

nu är jag ensam hemma och det gillas inte eftersom jag är så rädd av mig, haha. men ska kolla på baksmällan så jag slipper tänka på läskiga saker! hörs imorgon gott folk.
puss

lalalalalalala

godmorgon! sitter i skolan nu och pluggar lite engelska :-) som tur var så kunde jag orden som vi skulle ha men texten förstog jag inte mycket av.

idag vet jag inte vad jag ska göra, eftersom mamma ska ut så är jag ensam hemma. så jag och jacko ska vara hos mig och ta det lugnt om vi inte hittar något annat intressant att göra :-) haha.

skriver mer senare!
puss


:-D

kom precis hem från sanella, vi satt och pratade om läskiga händelser som har hänt oss! var ganska läskiga saker som man har upplevt om man tänker efter :-o usch! blev så himla rädd när jag skulle gå hem men sen så träffade jag carro som satt ute vid parkeringen haha :-) kass hon är. nejdå :-D

klockan börjar bli mycket också känner jag för mina ögon svider och det betyder att dom är tröttaaaaaaa ;-) hah! hade inte tänk att sova än men snart.

jag sitter och försöker komma på vad jag ska göra imorgon också? någon läsare med ett bra förslag kanske? ;-) jaja, ska lyssna vidare på min ljuvaaaaaa musik!
heypa


hemma igen!

sådär nu är jag hemma igen! eller, jag var hemma för ungefär två timmar sen ;-) men orkade inte kolla till datorn så det får bli nu!

jag blev riktigt nöjd med resultatet från första färgningen! trodde jag skulle få skämmas månaden ut! men icke :-) ska visa er en bild.


måste säga att det var fruktansvärt duktigt av erika (frisörskan) som fick ut den här färgen från mitt kolsvarta hår :-)! ett stort tack till henne!

och eftersom jag håller vad jag lovar så får ni en bild på min bikini :-)

äntligen är snön borta på min balkong!

satt just ute på min balkong och tog en cigg, gud så skönt att snön är borta där! ÄNTLIGEN säger jag bara :-D

klockan är drygt tolv nu och min buss går om en timme. tråkigt att jag måste vänta i grums i typ furtio minuter på att jag ska klippa mig och så :-P. eftersom det kommer ta ganska lång tid hos frisören så kommer jag inte blogga på typ tre timmar men när jag kommer hem så ska jag fixa batterier till kameran och så får ni se hur första färgningen blev! kan lova att det kommer se förjävligt ut men så är det om man har svart hår och vill bli ljusare ;-) ahja, ska fixa lite saker nu!

hörs sen. puss


:-(

har fått reda på att star ska säljas, han åker ända till umeå tror jag det var :-( sorgligt. vill gärna rida honom en sista gång men jag kommer bli så ledsen då tror jag. usch! lilla sötnosen.

kommer sakna han!

kommer antagligen vara kvar i det stallet hos sofia och börja rida melissa, får se hur inridningen på henne kommer gå :-) lyckat hoppas jag för jag vill gärna överleva. hah

inga batterier!

jag hittade just min gamla mp3 när jag rotade runt lite i mitt rum! coolt med massa gammal musik :-D haha.

jag låg nere och kollade på tila tequila förut, de gamla programmen då förstås. men jag insåg hur snygg Bobby verkligen är :-o DAMN! nejdå eller jo!

åh! nu kom det en skön låt ;-) minnen man får av gammal musik asså, jisses! ahja, ska inte vara oseriös nu som jag alltid är typ. men ah, är ju ledig imorgon och om jag inte vaknar allt för sent så ska jag storstäda mitt rum! behövs.

tänkte visa er en bild på min nya bikini men nu är det så att det finns inga batterier i kameran och eftersom jag har jordens snyggaste nokia som inte har den bästa kameran så får ni vänta någon dag tills mamma har fixat batterier :-) hähähäää


mycket smärtsam dag!

hej! just nu sitter jag här och dricker energidryck, det är nog bland det bästa som finns enligt mig!

kom hem från karlstad för ca en halvtimma sen, var där med jacko och sanella för jacko skulle köpa lite kläder oså. åkte direkt efter skolan och efter ett tag i stan så fick jag sjukt ont i magen! :-( den kändes dubbelt så stor än vanligt för att det tryckte så mycket. när vi var inne på H&M så kände jag plötsligt hur yr jag blev och att jag började svettas. då kom det en plötslig spyattack :-o!
men det fanns liksom ingen fungerande toalett i 15-huset så då fick vi skynda oss till mitticity men när jag hade fått lite frisk luft så lättade illamåendet men jag hade ont som fan ändå. jag har kommit på att det alltid blir problem med min dumma mage! så störande.

imorgon skulle jag egenligen vara med på matmässan på skolan, VÄRMLANDS STÖRSTA faktiskt på lilla åsfjärden ;-) skulle varit med från klockan två till klockan sex men nu är det så att jag glömde bort det när jag bokade tid för klippning och färgning, så då tänkte jag att jag skulle vara med på dagen men nu när jag har så fruktansvärt ont i magen så skippar jag faktiskt det :-/

planer inför helgen! på lördag ska jag vara ensam hemma och då har jag jacko och sanella pratat på en liten tjejmiddag samt förfest för att sen dra ut på en annan fest om det finns någon i stendöda grums :-) hoppas på det! ska i alla fall smsa runt till alla tjejerna och höra om dom är intresserade ;-)

men nu ska jag lägga mig i ett vaaaaaaaaaaaarmt bad och hoppas att magen blir lite bättre.
puss


här är smörgås tårtan som jag gjorde till pappa! snygg va ;-) ?


avslutar med en ganska tråkig bild på mig ;-) haha!


ryggont och en sen dag!

sitter i skolan nu och har livsmedelshygien till klockan fem. rätt jobbigt att sitta här från tio i tre till dess :-( men men finns inget jag kan göra åt saken.

idag har jag inga stora planer direkt, ska hem och träna på provet som jag ska göra om imorgon. kännas rätt surt eftersom det är mitt sämsta ämne, samhäll. hatar det.

har jätte ont i ryggen och nacken idag efter snöskottningen igår hemma hos hans. kunde knappt komma upp ur sängen imorse :-P men det blev bättre när jag tog en varm dusch! 

jaja, har inte haft en så händelserik dag så jag kanske skriver lite senare om det finns något att berätta för er ;-)
puss 

apaaaaaaaaaaaaaaaaa

jag har inte uppdaterat på några dagar men nu ska jag försöka skriva min helg lite kortfattad :-)

i fredags var vi hos mikael och drack, det var rätt så roligt faktiskt. senare stack jag johanna jacko och hannah till en fest på orrby som hade gått heelt snett! stackars den personen som skulle städa där dagen efter säger jag bara. usch! eftersom det var packat med folk och spyor på golvet o grejer så gick vi nästan direkt vidare till biffen och där var vi inte heller värst länge för det blev bråk och polisen kom. så vi drog tillbaks till mikael igen och fortsatte festen :-D jag gick hem vid fyra på morgonen och jacko och sanella var kvar.

på lördagen så åkte jag hem till pappa och bakade en smörgåstårta till han som tog TRE TIMMAR att göra! det var sjukt jobbigt kan jag lova :-) men den blev god och pappa var nöjd med sin födelsedag. sen på kvällen så var jag och linn festsugna så vi åkte till borgvik hem till maria. dock var det bara jag och linn som drack men det var roligt ändå :-) sen vid halvtvå och hilde och hämtade oss och jag somnade så gott i bilen ;-) hahah.

idag har vi skottat fram en släpkärra som var nersnöad kan jag lova! tog typ två och en halv timme att få fram den. men det var skönt att vara ute :-) sen åkte vi till grums och var hos holmgren med wenche simon hannah och holmgren.

måste bara säga att jag är så himla glad att Linn har flyttat tillbaka. allting känns som vanligt nu igen, så som det ska vara! hon är som mina ben och mina armar, inget funkar som det ska utan dom och inte utan limpan heller! BIG love till min älskade Linn Bergander!

TAGGA

TAGGAR FÖR PARTY!

äntligen!

nu äntligen har jag kunnat beställa tid för den första av dom alla färgningarna som ska göras på mitt hår!
hoppas bara att det kommer bli ett någorlunda bra resultat :-)

när jag kom in till erika på salongen så sa hon att hon skulle göra det bästa av saken. eftersom mitt hår är svart så är det ju inte det lättaste att få det ljusbrunt..
hennes kommentar till mig var "jag vill inte vara otrevlig mot dig men vi är inga trollkarlar".
men det är jag medveten om ;-) haha. och det vet hon också att jag är eftersom hon färgade mitt hår från svart till blondt förr förra året, eller åtmindtonde försökte. blev mer en smet av mitt hår efter ett antal färgningar.

får se hur det kommer gå. nog om detta nu.

jag har faktiskt börjat fundera lite, och jag undrar om den här sommaren kommer bli lika bra som den förra? vi hade så himla kul. och jag saknar det jätte mycket! kom att tänka på alla sjuka minnen det finns när jag läste jackos blogg. finns så mycket som har ändrats under den här vintern. många av oss har förlorat kontakten med varandra helt nästan och det är synd, väldigt synd. hoppas verkligen att allt kommer bli som det var, saknar det ♥


ungefär sån här färg hoppas jag att det blir + blonda slingor, men tänker inte ha för höga förväntningar!


imorgon kommer linn hem på besök !

sitter här och nästan hackar tänder för att det är så kallt! tur att mitt täcket är stort och varmt :-)
som ni såg i rubriken så kommer limpaaaaaaaan hem imorgon på ett litet besök :-D längtar!

idag har det inte hänt något speciellt, har varit i skolan som vanligt. när jag kom hem så skulle jag ta tag i mitt stökiga rum men det gick inte som jag ville utan rummet blev i stort sett stökigare än vad det var innan eftersom jag rotade igenom ALLA mina kläder även de kläder som jag lagt undan för att de varit för små eller för fula ;-)haha.

fyndade lite också i min egen garderob, hittade ett par jeans som jag hade pysslat lite med tror jag. ska visa en bild snart. tycker att de var helt okej faktiskt men bilden är lite kass :-)

har även lyckats få jääätte ont i halsen eftersom att jag hostade som en idiot förut, eller hosta och hosta det låt mer som att jag försökte härma en väldigt högljud traktor. men i alla fall efter en stunds traktorläten så började jag blöda i halsen!? och nu har jag jätteont :( synd om mig!

just det! pappa fyller år snart också, på fredag och förhoppningsvis så kan jag komma på lördag till han ist för på fredag. känns lite lättare eftersom att jag ska göra en smörgås tårta till honom och då vill jag ha lite tid på mig :-) får se hur det blir med detta, hoppas det blir bra!

har inget mer att berätta för er just nu, uppdaterar imorgon eller något.
puss!


mitt lilla fynd :-) inte snyggast på jorden men de duger allt!


trött jag blir!

som ni ser så gjorde jag ett nytt försök att göra om bloggen men det gick åt helvete som vanligt när jag ska göra något! sur jag blir!

måste verkligen ha hjälp med detta så om ni kan med det här så får ni mer än gärna hjälpa mig :-)

idag gjorde vi andra dagen i varmkök. vi gjorde kalvfond, fiskfond och currysås! jag hade väldigt kul med fiskarna kan jag lova! haha, usch. och så halkade jag på ett avhugget huvud som någon hade tappat på golvet.. klant.

efter vi varit i köket så hade vi samhällsprov och eftersom att jag var så arg igår när jag skulle träna så kunde jag ju inte värst mycket :-/ men det är upp till bevis när resultatet kommer hur det gick! solade när vi hade slutat och jisses, jag höll på att bränna smalbenen av mig :-o! tror att det är något fel på tvåans solarium för mina smalben var knallröda och jag skojar inte!

har mycket goda nyheter också! :-D det är inte alls länge kvar tills linn flyttar hem och jag längtar ihjäl mig kan jag försäkra er om! har nog aldrig saknat en människa så mycket som jag saknar henne!

hinner inte skriva mer nu, ska kolla på cougar town ;-)
puss!



osminkad och solbränd, jisses!


ljuva måndag...

jag vet att jag inte har uppdaterat sen i fredags (eller när det var) men jag har inte haft tid att sitta på datorn :-) eller jag har inte haft orken heller för den delen.

i lördags följde jag ju med pappa till göteborg och kollade på båten. den var inte alls lika fin som den var på bilderna så han tyckte inte att den var värd pengarna. men hoppas att han hittar en annan för jag vill åka ring till sommaren ;-) haha!
sen på kvällen så kom sara och hannah till pappa och vi åkte till mamma, då kom sanella och vi drog till danne. drack dock ingenting men det fanns andra som var fulla så att det hade räckt till mig också ;-)! nejdå.

efter ett tag så hängde nästan alla med hem till BB men det kändes så drygt alltihop när jag inte drack så att jag och sara åkte taxi hem vid två halv tre skulle jag tro? sen slocknade jag på soffan!

mamma väckte mig typ vid fyra eller något, full som en kastrull var hon också. det var typ fem pers som stog och stirrade på mig och jisses vad arg jag blev! hade frusit som fan innan jag somnade och när jag väl inte frös längre och låg och sov, ja då ska dom väcka mig och tvinga mig o gå upp och lägga mig :-( fyfan! 
 
sen har jag inte gjort så mycket mer, umgåtts med sara för det mesta :-) men nu ska jag kila, måste klämma in lite arbete mellan varven också ;-) haha.


segmon rockar mer än grums på en fredag!

tjabbbbbbbba!

sitter hemma hos pappa just nu och äter godiständer! ;-) gött! skulle följt med jonas till adam idag men jag åkte till pappa ist eftersom vi ska till göteborg imorgon och köpa en båt! så till sommaren blire mycket bååååt! uh så skönt.

åker mellan nio och tio imorgon och kommer hem vid sju-åtta typ :-) då ska sara med mig hem till mamma och sen får vi se vad kvällen har att bjussa på ;-) haha.

tänkte visa er några snygga bilder som jag tog nyss! riktigt seriösa..


klart att man måste bjuda på sig själv ibland ;-) tssss

snart så!

slutar om drygt en halvtimme, ska sola då och sen åker jag med pappa till slottsbron.
vet inte vad det blir än idag men ut blir det i alla fall :-) har faktiskt inte planerat att dricka så det blir nog nyktert för min del! kan vara kul o se alla andra göra bort sig någon gång också ;-) eller nej, kanske inte.

jaja, nu ska jag jobba med exel och få det klart, känns som att jag har jobbat med det i en evighet!

puss!

AJ!

man kan fråga vad som hände med min mage förut egentligen? har aldrig haft så ont i hela mitt liv, ville spy,dö och ramla ihop allt på en gång, jävlar vettni! nu har det mesta av värken gått bort men jag har fortfarande svårt att räta på ryggen. så himla konstigt.

jaja, mina planer för helgen är väll inte så väl planerade direkt :-) men imorgon ska jag iaf vara med jacko och johanna. vi har inte bestämt oss om vi ska ut eller om vi ska ta en mysig hemma kväll. sen på lördag så ska jag och sanella eventuellt på fest :-) trevlans!

nu ska jag lägga mig i badkaret och försöka komma lite längre i boken som jag började läsa för två veckor sen? har inget läsintresse över huvudtaget men att bada är ju inte det roligaste så då kan man ju passa på att läsa lite ;-) haha.

puss♥


jag vet att ni också gillar denna bilden ;-)


schoooool!

sitter just nu i skolan och väntar på sista lektionen som är arbetsmiljö! tråkigt men ändå en skön lektion att ha sist på dagen :-) slutar ju tio över två och då skulle jag ha solat men hade inte råd till det, måste försöka låna pengar av lillbrorsan ;-)

så jag får sitta och vänta till tio över tre för då slutar sanella. dryyyygt! har inga mer planer för idag ska nog ta det lugnt, är sugen på kebabrulle också! kanske ska försöka tjata till mig en ikväll av mamma. för efter att man har tränat så kan man ju äta vad som hellst ;-)

ska iväg på lektion nu så uppdaterar kanske ikväll om ni har tur! haha.
puss

bra man kan va!

idag har jag varit duktig ska ni veta!
var nämligen iväg och tränade ett två timmarspass förut med sanella och becca! men när vi tränat klart så insåg jag och sanella att vi inte hade pengar med oss till buss hem så vi tog oss en promenad hem ;-) hurtigbullar!

skulle åkt och ridit idag men jag insåg att tiden inte riktigt räckte till så jag fick skippa det! somnade när jag kom hem efter skolan för jag var sjukt trött! men det var väll bra antar jag för då var jag ju pigg när jag skulle träna :-)

ska försöka skramla ihop 40 kronor så att jag kan sola imorgon när jag väntar på att sanella ska sluta skolan, ska träna när hon slutar. måste komma igång på riktigt nu med detta så att man inte skrämmer bort alla från stranden till sommaren ;-) haha.

det var allt jag hade på hjärtat för tillfället.
puss


jag, viktorija o sara. stek!

bea, jacko, jag o sanella! saknar bananen ;-)

MIN DATOR ÄR TRASIG :'(

godmorgon! från och med nu kommer det bli lite dålig uppdatering eftersom min kära dator pajade igår. men det kanske var på tiden, den har gått igenom mycket min bäbis..

just nu sitter jag i skolan och lyssnar på lite musik! inväntar första lektionen, vet inte vad jag har men det märker jag väll snart ;-) slutar två idag och då kommer sofia och hämtar mig så drar jag och rider. skönt att det är fint väder, myckeeet roligare att vara ute och rida då!

kan väll berätta lite kort om min dag igår eftersom att jag inte kunde uppdatera då.
jag var i skolan och vi gjorde sista dagen i kallkök kursen. jag och jacko gjorde chocolate chip cookies (stavning?) goda som fan är dom!

vi slutade fem och då gick jag ner och solade och sen kom mamma och hämtade mig så drog vi och tränade. haha illa att jag är klenare än dom 80 åriga tanterna som är där och tränar!
ja, det var väll min dag :) uppdaterar så fort jag får tillgång till en dator!
pusspåer!


hos sara!

sitter och lyssnar på musik hemma hos sara! sov ju här inatt som ni vet, vi gjorde inte så mycket kollade på film och så. vi bytte även mobiler eftersom både jag och hon är trötta på våra mobiler så nu har hon min och jag har hennes :-)

nu ska vi göra oss iordning lite och sen ska vi gå hem till pappa och ta med Goliat och Milou på en långpromenad i det fina vädret! jag ska även till töcksfors idag och kolla i köpcentret där. får väll se om jag lyckas hitta något!

uppdaterar senare om jag kommer ihåg :-)
puss!


bjöd på lite bilder från när vi var i kusten i sommras, saknar sommar och kusten!

mot segmon!

sara skulle komma hit idag men hon tog sig inte från säffle förens sent så jag åker till henne ist! hoppas bara min älskade pappa kommer och hämtar mig :) vill verkligen träffa sara idag för jag har saknat den lilla masken!

idag har jag inte gjort alls mycket, ingenting faktiskt. var med pappa till grums förut och köpte pizza bara. gött som fan vare om ni ville veta ;-)

jo just det! jag tänkte att jag skulle fråga er vad ni vill att jag ska skriva om i bloggen? hur jag kan göra den intressantare och sånt där :) sen tänkte jag även ha en frågestund så snart som möjligt då ni har möjlighet att fråga vad ni vill! inte säkert att jag svarar på allt för personliga frågor men det är ju alltid värt att ställa den ändå ;-)
men nu ska jag packa ner lite saker för att sen göra mig en tripp till illa segmon och spendera natten där!
puss


synd om mig :(

ni måste tycka synd om mig när jag är helt sne! det är såååå himla jobbigt att bara kunna titta åt ett håll och ha ont exakt hela tiden :( börjar blir rätt enformigt, jag ska aldrig mer ha nackspärr! även fast jag inte kan bestämma om jag vill eller inte.

har kollat på sherlock holmes med mamma, maria och nicke, fattade inte ett piss :) men den var säkert bra? får fråga någon smartare person ;-) höhöh. skulle ha hängt med jonas till masen men min nacke tillät inte det direkt. så nu ska jag sätta på en film och vila lite!

puss sötnosar!


jag vill ha sommar och jag vill ha min snygga cykel!


lyckad kväll igår!

godmorgon eller vad man ska säga! :) vaknade för rätt längesen fast jag har inte orkat gå upp än.

som ni vet så firade vi carro igår och det blev lyckat som jag hade hoppats på! tyvärr togs det inga bilder :/ fast det spelar inte så stor roll ändå för man ser ju ändå ut som en idiot på alla sånna där bilder! haha.

idag ska mormor och jimmy (morbror) komma hit och äta middag. mysigt! sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag men det märker vi :)!

men nu ska jag hopa in i duschen så att jag hinner torka håret och sådär innan dom komer.
puss

imorgon ska det firas! ;-)

helloooo! sitter just nu och bara är allmänt trött. har varit en rätt lugn dag idag.
sov skapligt länge idag för att vara jag ungefär till halv elva :) sen så åkte jag och carro till grums med tolv bussen och fixade lite grejer. sen kom mamma och hämtade oss och körde mig till stallet!

kan bara säga att det var en väääldigt dålig rid dag! det blåste som satan och star var inte så samarbetsvillig direkt.. blev ovänner kan man säga haha. men det löste sig på hemvägen när han helt plöstsligt ville gå framåt, undrar varför ;-)

imorgon ska vi fira carro! hoppas det blir lyckat, det ska vi allt se till att det blir iaf! måste fixa en present imorgon också, vad ska man köpa tro?

jaja, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och så hörs vi imorgon!
puss


korvbröd innanför tröjorna var nya modet! lovar ;-)

miss u bitch!


trött!

nu tänkte jag faktiskt sova snart och klockan är bara kvart över tolv..! men nu på sistonde har jag blivit väldigt kvällstrött.

haha, kollade på nitro circus förut och dom var i jamaica och tror ni inte att jag blev ännu mer sugen på att åka dit och aldrig mer komma tillsbaks? JO DET BLEV JAG! ibland känner jag mig besviken att jag är född i sverige :( usch gillar verkligen inte sverige.
men min dröm om jamaica kommer aldrig gå i uppfyllelse, så det får förbli en dröm.

imorgon så åker jag till stallet vid ett och sen efter att jag har ridit så ska jag med mamma, maria, putte, nicke och jon för dom ska åka skridskor och grilla ;-) carro ska med också! men vi får höras mer imorgon för nu ska jag kolla på film och sova!

puss

hemmakväll igen ? :(

hej! jag har inte skrivit något idag än så jag tänkte att jag gör det nu.

imorse fick jag sova lite längre än vad jag brukar göra, vaknade halv elva och när jag såg att det var så fint väder så tänkte jag gå ut och gå men när jag skulle lägga in ny musik på mobilen så gick det inte!! och jag blev så himla arg så jag gick och satte mig på soffan tills klockan var ett ungefär då jag bestämde mig för att göra ett nytt försök och då gick det :D!

så jag fick med mig carro ut och så gick vi till öna och tillbaka. hittade jättemånga ankor i vattnet också synd att jag inte hade kameran med mig för dom var jättesöta! fast alla ankor ser ju likadana ut ändå så :) haha.

nu har jag nyss duschat och carro gick nyss hem och skulle kolla läget där hemma. hah.
blir nog att sitta hemma idag igen för det var ju vääääldigt dött idag överallt som jag trodde.. :( men om ni vet eller hör något så får ni himla gärna höra av er! nu ska jag blåsa håret och klä på mig.

puss


sängläge på G!

hej på er igen! tänkte bara skriva ett litet kort inlägg innan jag lägger mig och sover. just nu sitter jag och lyssnar på musik, carro var även här förut och vi kollade på tv o åt chips! gott men jag fick lite ångest för jag tränade ju förut och så kommer jag hem och äter chips :( så jag började göra situps! kommer kännas imorgon i magen detta.

imorgon ska jag försöka pallra mig iväg och sola och kanske även träna om carro hänger på! ;-) annars hade jag inte så många planer förutom att jag är lite festsugen men det är väll ingen människa som har fest imorgon kan jag tro? brukar iaf inte vara så när det gäller grums..

ojdå, inlägget blev nog lite långt ändå så jag avslutar här! puss♥


sötast!


Hemma!

vi har nyss kommit hem från öb och från stallet! vi köpte massa godis som jag o carro ska äta ikväll, uh vad gött!
som jag skrev igår så var carro med till stallet också och hon red hon med ;-)

ni ska få lite bilder från förut och som man säger så måste man ju bjuda på sig själv..


väldigt snygga måste jag säga!

nighhhhhhhhhhht

sitter här och myser med mitt söta lamm pontus som jag hittade i garderoben! hade glömt bort han men nu ligger och han här och gör min säng snyggare ;-) höhöh.

det blev varken träning eller solning idag. istället möblerade jag om mitt rum! så nu är jag nöjd. inte för att det är ovanligt att jag gör det men jag måste ha omväxling! kommer alltså sova gott inatt.
jag mamma och carro kollade på någon sjuk film förut som man verkligen fick panik av! den handlade om ett virus som spreds och dom fick inte sova för då blev dom smittade och blablabla. rätt så okej film faktiskt :-)

imorgon vid halv två blir det stallet, carro ska även med och rida lite har jag planerat ;-) och så ska hon få ta lite bilder på mig och star tänkte jag för jag har inte några eftersom jag oftast är ute och rider själv. så vi får väll se om det hamnar några nya bilder här imorgon!

nu ska jag kolla på how high, den är så skön! så godnatt på er♥


ni gillar snö va?

ännu mer snö! börjar undra om det verkligen finns ett slut på det :o jaja, kom nyss hem ifrån jacko för hon skulle testa mina skor som jag hade på balen men dom var lite för små. Hon sanella och massa folk till ska ju på båtresa på onsdag så dom ville ha klack skor men sanella hade bara hittat för små och jacko för stora ;-) haha.

just nu håller jag på att laga mat, pommesfritt och korv ska jag göra tror jag :) mamma jobbar så jag får stå för lagandet eftersom jon inte ens kan koka mackaroner.. höhö!

senare ska jag iväg och träna och förhoppningsvis ska jag hinna med att sola också men det märks väll om det hinns eller inte. nu måste jag gå ner och kolla till maten!

puss

RSS 2.0