People are not mirrors, they see you completely different than the way you see yourself.

Ingen snö idag, hur lycklig är inte jag då? :D hatar snö äckelsnusk.
Försov mig imorse till kvart i nio och vi börjar kvart över, blev bara fem minuter sen, bra kämpat emeli! yää
.
Får fin besök av min bästaste moster och lilla olivia sen, köpte kakor så att det i alla fall finns något att bjuda på för tror inte dom vill ha yoghurt eller ägg precis... senare kommer linn och sover här också! myZ
.
tvättar idag, får se om jag kan behärska dom här tvättmaskinerna, det är inte helt säkert! krymper väll vartenda kläderplagg jag har så att jag får gå naken imorgon.
Kom på en sak som jag skulle ha önskat mig i julklapp också, en våg! lider verkligen när jag inte kan väga mig varje dag, är liksom lite besatt av det och nu är det pina för mig när det inte finns någon. uhja. nu ska jag diska och tända lite doftljus, hatar att det luktar nytt här inne men inte fan försvinner lukten även fast jag har använt ett helt jävla paket ljus på en vecka!

.

When you still love the asshole who broke your heart.

onsdag föfaaan

Dryg dag i skolan idag, var trött som fan (som vanligt kanske..). Sov ju första natten ensam här hemma igår och sjävklart skulle jag drömma mardrömmar som är så verkliga att jag nästan vaknade och grät, jävlar i helvete vad rädd jag var! låg under täcket och vågade inte röra mig varje gång jag vaknade. usch.
.
inatt har jag i alla fall bestämt att jag ska sova med lampan tänd! mes.  vet inte vad jag ska skriva mer, tänkte bara uppdatera lite, fast insåg att jag inte hade något att berätta. jaja. hare gött haj
saknar turkeeeey

bilder på lägenheten

tänkte nu lägga upp lite bilder på lägenheten, är lite rörigt och tomt på väggarna, men vafan, kan ju inte fixa allt direkt ;-)
fick inte med mitt skit grymma draperi med ankor på, men det får ni leva med!
vardagsrum taget från hallen
här sover jag, tjenatjena
får in typ 100 pers här
mysfönster!
min julgran är lite vissen och jag har kämpat med att få stjärnan att stå rakt men det går inte, så jag gav upp
fan vad fult allt blev på bilder, skyller på en dålig fotograf. jag själv
så det var allt, hejdå nötter

RSS 2.0