lalalallalala

jag har kommit på en sak, jag saknar väldigt mycket saker och många personer. men den personen som jag saknar allra mest just nu är Linn Bergander! önskar att vi bodde en meter ifrån varandra istället för så långt som det är nu :( saknar när jag hade mitt rum nere i källaren och när vi härjade hela nätterna!

 jag var nere där häromdagen och så såg jag det som du skrev på väggen med min eyeliner, det står: hallo/ linn. haha. inte så märkvärdigt men jag kom att tänka på alla knäppa saker vi gjorde. saknar det så himla mycket!
jag tänker absolut inte vara utan dig i sommar linn! för vi ska åka på min moped och sjunga " här kommer vi på en liten banan!" och så är det bara! önskar att allt var som förr. älskar dig bästavän! ♥


nu & föralltid!<3

söndag!

sitter just nu och lyssnar på musik och jag ska snart hoppa in i duschen. idag gick jag upp vid halv elva och sen vid elva åkte jag och red, det var inte kallt alls idag ute så det var skönt att slippa frysa ihjäl för en gångs skull :)!

jag har inga planer för idag än. orkar inte sitta hemma så får väll försöka komma på något att göra! ja, det var väll allt jag hade att säga just nu men jag uppdaterar senare ;-)

puss ♥


världens bästa<3

<3


<3

<3 


<3



Ingemar Myhrén min älskade morfar, kan inte fatta att det är ett och ett halvt år sedan du försvann från oss. jag saknar dig så mycket! det enda jag önskar är att du har det bra där uppe i himlen. önskar att jag hann ta farväl av dig men allt hände ju så oväntat. eller var det oväntat? du kanske visste att det här skulle hända, men du döljde det för oss andra. jag kan inte sluta tänka på din begravning, när jag gick fram med rosen och skulle lägga den på kistan, jag fann inga ord jag kunde inte förstå att du verkligen låg där i kistan helt livlös.. jag skriver detta med rinnande tårar. jag älskar dig och saknar dig morfar, om du bara kunde komma tillbaks..<3

tröttast.se

uh vad trött jag är just nu! höll på att somna på soffan förut men jag pallrade mig upp för trappan och la mig här ist. det blev en lugn dag istället för att dricka igen, sanella kom hit och vi kollade på beck. eller ja, mamma och sanella försökte kolla på det men jag härjade så det blev väll inte värst mycket tittande på filmen ;-)

jonas och jabba var även här en sväng innan dom åkte till Harry´s. sen har jag inte gjort så mycket mer faktiskt. och nu är det verkligen sovtime! måste vara pigg imorgon för jag åker till stallet vid elva och rider en tur.

men vi hörs imorgon gott folk, pussgodnatt!


I wish you were the one for me.


hur seg dag som hellst!

jag har nyss kollat på bröllopsfotografen, trodde den skulle vara mycket bättre än vad den var faktiskt. det hände liksom inget i den, men ahja nu har jag sett den i alla fall!

jag har bara degat hela dagen, inte ens orkat hoppa in i duschen än. men jag ska göra det snart hade jag tänkt. idag ska jag och jacko ut med jonas :) får se vart vi hamnar. det får bli ett kort inlägg nu för jag har inte så mycket att skriva.

puss


olivia sötnos och jag<3 ge mig ett barn!


tidig morgon!

god morgon!
är vaken förvånansvärt tidigt jag! klockan nio liksom. jag tänkte berätta lite om igår för idag har jag inte gjort mer än att dricka massor med vatten!

jacko och jag var hemma hos mig och gjorde oss iordning, sen vid fem så tog vi bussen till johanna så vi var där vid halv sju. vi fick våra öl vid sju och sen började vi dricka! blev inte så många där men det var roligt ändå. blev en aning för mycket på slutet men vi tog oss hem i alla fall, fast jag vet inte hur vi kom hem men jag är i alla fall hemma och mobilen är med det är det viktigaste!

jag har inte planerat något för idag än men skulle kanske dricka med jonas som jag inte har träffat på typ tre veckor eller något. men vi får se hur det blir med det :)

haha jo just det! när jag gick ner för att hämta vatten förut så hörde jag någon ligga och snarka på soffan så när jag kikar in så ser jag gölie ligga och sova men det var inte hon som snarkade så gick jag in i tv-rummet och då låg det någon kille där som jag aldrig sett förr, haha! hörde att dom hade efterfest här igår när jag nästan precis kommit hem så dom slocknade väll på soffan för att dom var för fulla antar jag ;-) men nu ska jag sova lite till! känner mig fortfarande snurrig.



puss


fredag yes!

sitter i skolan och har data, fick flytta fram den så att vi kan sluta tidigare! skönt o komma hem och kunna fixa sig tidigare och sen bär det av till johanna ;-)!

det blir ett kort inlägg för jag ska jobba nu med exel skiten..
puss

godnatt!

okej, nu blir det dagens sista inlägg! är jätte trött just nu så jag ska gå och tvätta bort sminket och sen sätta på en film. är skit hungrig men det är inte bra o äta på natten vet ni så det skippar jag. om man somnar hungrig vaknar man upp mätt, i alla fall jag ;-)

jag har börjat bli trött på kvällarna och pigg på morgonen nu faktiskt! inte likt mig direkt. men det är ju iof positivt om man ska orka gå upp till skolan.

men nu säger jag puss godnatt för imorgon måste jag bara pigg ;-)


inge snö alls va?

herregud vad det snöar hela tiden! är väldigt väldigt trött på detta nu. vore ju absolut inga fel om det blev sol och varmt så att snön smälte. jaja, jag kan inte göra så mycket åt saken direkt :)

var ute och red förut, ganska så kallt var det! kände inte en enda kroppsdel på hemvägen ungefär, haha! kan ju säga att star nog är den hästen med sämst kondition ;-) han orkar knappt en galopp upp för en kort backe, lillemannen. men vi jobbar på den nu och under sportlovet nu ska jag även börja rida melissa, spännande! men hon är ovanligt snäll för att vara unghäst måste jag säga. har ju alltid velat ha en arab och nu får jag ju chansen eftersom melissa är en arab blandning! men en liten sådan, haha.

nej nu ska jag sluta prata om hästarna! har i alla fall inget planerat idag så det blir lugnt. åh, förut när vi handlade så köpte mamma med en stoooor godispåse hem! rätt dum är hon egentligen eftersom hon går på diet och jag ska försöka sluta äta godis på vardagarna :) men hon tyckte att det var så blilligt att det var lika bra o köpa det. lite små knäpp är hon :) jag har väll inte så mycket mer att skriva just nu så jag avslutar här!

puss


bäbis <3

....

Hej!
sitter just nu i skolan och har svenska. uh jag hatar verkligen det, vi ska skriva en resension eller hur fan det stavas om American history x. kanske låter kul att få skriva om den filmen men jag skulle hellre stå över kan jag säga! gud vad jag hatar svenska lektionerna.

Vi har bara en lektion kvar efter svenskan, arbetsmiljö och då ska jag göra provet som jag missade förra torsdagen. det kommer gå åt helvete det också som matten gjorde förut :( jag är ju sååå sugen på att göra om matten igen.. ska i alla fall till stallet efter skolan :) och sen efter det får jag se vad jag hittar på!

uppdaterar nog senare!

puss


http://www.youtube.com/watch?v=A20rx8VQnTE ♥

ny start!

Nu börjar jag igen med bloggandet, känner att jag sitter på bilddagboken dagarna ut! så det kan kännas skönt att skriva på bloggen istället och få skriva lite mer än vad man kan göra på bilddagboken där alla tröttnar efter halva texten man skrivit ;-) haha.

kommer försöka vara aktiv här men man vet ju hur det brukar bli. finns perioder som man verkligen vill blogga och sen finns det perioder när man har annat för sig :)

men jag kan ta min dag lite snabbt :)!
har varit i skolan idag, som vanligt. onsdagar är ganska lugna faktiskt, vi har fyra lektioner svenska, resursmatte, vanlig matte och sen gympa. jag var faktiskt med på gympan idag också, riktigt roligt var det, vi hoppade på såna där små studsmattor och härjade! sen när vi slutade följde jag med jacko till yellowsun för hon skulle sola och sen när vi hade suttit där och pratat lite så stack jag iväg och åkte lastbil med pappa en sväng tills han slutade. sen dess har jag inte gjort mycket alls, kollat på tv och suttit här bara :)
men nu ska jag lägga mig i ett bad och tare lite lugnt!

puss!




avslutar med en bild på mig och linnet som jag fick av mamma igår, gulligt av henne!


RSS 2.0