The one guy you can't get, you'll always want to have.

Så jävla trött, min kropp och min hjärna går verkligen på den sista energin jag har kvar känns det som.

Trodde verkligen att jag skulle kunna somna igår men de kunde jag ju såklart inte. Stirrade på klockan hur länge som helst imörse innan ja faktiskt fattade att hon var halv sex och att jag skulle gå upp.. Men snart är de helg, och lov. Ska fanimig va full hela lovet!



I've been crushed beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool I've trusted you
Still I'm hopelessly in love


There is a skeleton somewhere in me.

Måste få säga att det är jätte skönt att träffa och umgås med mina ärtor igen, träffas ju i princip aldrig längre men när vi väl ses är ingenting förändrad och det är jag så glad över!
Det är precis så det ska vara med äkta vänner, glad tjejiiis.

Har suttit barnvakt idag med Sanella jacko och joyo, de va mysigt men insåg också att än så länge ska jag inte ha några barn ;-)
Kom hem för inte så längesen så nu ska jag ta mig en dusch och sen lägga mig, känns som att jag kommer kunna somna idag, men ska inte hoppas för mycket.. Ska skaffa mig ett litet skåp som jag kan lägga hjärnan i på nätterna så att den slipper gå på högvarv hela tiden om samma saker om och om igen.


Allt som krävs är lite envishet


Måndag.

Ny vecka, igen. Värdelöst, ja.
Var med Hampus idag och hjälpte honom hitta runt i Grums dit han skulle leverera varor, hade det trevligt, insåg vad mycket jag saknar klassen men en vecka kvar bara!

Just nu tittar jag och mamma på sinister, vet att jag kommer ångra mig. Jävla skräckfilmer. När filmen är slut ska jag ta mitt feta arsle och gå ner till jacko och umgås med henne och joyo. Har saknat dom!
Meneeee ja. Nivet.


Lärdom, lärdom, lär om.

Man lär sig av sina misstag, men innan man kan ta nytta av den lärdomen så ska man självklart må som en påse skit.
Allt känns bara skit, allt är faktiskt bara skit. Vill bara kunna stanna under ett täcke med en avstängd hjärna.
Inte behöva tänka på något, bara ligga där, helt borta i en annan värld.

Jag är helt tom, chockad över att någon ens kan göra såhär, trodde inte att det på riktigt fanns helt totalt känslokalla och samvetslösa människor.
Vill bara skrika. Fyfan


-

En vecka kvar på praktiken, ska bli så jävla skönt att få komma hem på heltid. Lider av brutal hemlängtan dygnet runt!

Har haft en trevlig helg med Josefine och Jhonny, lyckats med lagom fylla två dagar i rad, minns nästan allt och det hör fan inte till vanligheterna! Just nu är jag hos mamma, skönt att få prata med henne om all jävla skit som är.
Kan se en positiv sak med allt och det är att mat inte är så lockande just nu så man går ju ner i vikt utan att anstränga sig, händer ju inte allt för ofta om man säger så.


Vår saga är slut nu.

Allting har ett slut, det vet man ju men man vill bara inte förstå det. Synd att aldrig någonting kan bli bra, sånt är ju livet tyvärr. Bryt ihop och gå vidare eller nått.

Glad att jag har min söta lillasyster, även om hon bara är sju år så förstår hon om man är ledsen och kommer och kramas och pussas och bara är allmänt go. Sånna små saker kan göra humöret mycket bättre.


Känslan är allt.

Fan, orkar inte gå runt och va orolig hela tiden. Blir galen, på riktigt, helt jävla knäpp.

Jag önskar mig en låda utan känslor i julklapp som ja kan äta upp och slippa känna något.


Hammarö, vill hem..

Har varit med Fredrik idag eftersom pappas lastbil e inne på verkstan, mina ögon e som betongblock eftersom ja inte fick sova så länge som ja trodde att ja skulle få..

Är på Hammarö just nu, när ja kommer hem te mamma ska ja dyka rätt ner i soffan å inte röra mig en jääävla meter, eller jo ja ska duscha innan ja gör min soffdykning.

Snart e de helg, snart får ja åka hem. yeyeye


Home sweet home!

Ska sova i hemma inatt, hur skönt som helst. Pappa skulle ändå lämna in lastbilen på Brandt här i Säffle imöra så passade på att åka hem!

Har verkligen längtat efter min säng och att bara få va hemma, även fast ja har vart hemma på helgerna så e de inte samma sak när man e van å bo ensam :-)

Nu ska ja slänga på en film!
(Tycker förresten att de kan ge fan i å snöa mer nu!!)


klänningar...

sitter och letar efter en klänning till balen, man måste ju va i tid ;-) vägrade att gå på den huuuur länge som helst, men vafan, de e ju bara en gång!
 
hittar massa snygga klänningar, de svåra blir ju bara att bestämma sig för en av dom..kommer inte bli lätt neeeeeeeeeej
 
bild från julafton för två år sen, hittade den på mammas dator ;-)

If you can't get someone out of your mind, they're probably supposed to be there.

Fick åka hem från praktiken, pappa skulle lasta bulkbil så ingen idé för mig att sitta på kontoret.
Ska lägga mig och bada i ett normalstort badkar nu och längta till helgen så att jag får åka hem.
Har sån fruktansvärd hemlängtan, nästan så att ja gråt igår men snart får ja komma hem. Åtminstone två dagar för den är de praktik igen.


..

Vissa dagar känns det okej, jag kan leva med det och faktiskt inte tänka på det jämt, andra dagar känns det helt tvärtom och idag är en sån dag. Får panik och mår illa, vill bara hem och lägga mig och sova för då försvinner allt för en stund.

Känner mig så jävla dum i huvudet, totalt jävla hjärndöd som aldrig fattat något. Försöker vara tålmodig och hålla humöret uppe, men det är inte alltid så himla lätt.


RSS 2.0