2010 är snart över!

och jises vad fort det har gått! kommer ihåg när man sa "det passar inte att säga 2010, 2009 låter mycket bättre" men nu då, passar det att säga 2011? OHJA för detta året ska bli kickass :-D
det är i allafall min inställning, nytt år nya möjligheter som man säger!

idag har jag varit i stan och fixat en hemlighet tills imorgon! hehehehehehe. eller inte bara jag ;-) har även solat för andra gången denna veckan och jag brände mig faktiskt. hoppas bara tomatfacet är borta tills imorgon!

detta året ska jag starta nyår med några av mina närmsta och bästa vänner hemma hos bästa jacko, vi ska äta lite mat och fira sanella som fyller hela 17 år ;-) och sen drar vi vidare upp till folketshus på äventyr :-D kommer bli bäst!

så ha nu en super rolig nyår så hörs vi 2011!


hihi :*

dag 3- mina föräldrar

jag är lyckligt lottat att ha dom bästa föräldrarna i världen, dom är guld värda och jag älskar dom högt! jag bor för det mesta hos min mamma i slottsbron men jag är hos pappa så ofta jag kan också. dom ställer alltid upp på mig och ibland undrar jag hur dom orkar faktiskt, kan inte ens tänka mig att ha en jobbig tonåring som tjatar om allt från a till ö men ändå vara världens bästa.
man ska vara glad för vad man har och jag är överlycklig! tack mamma och pappa för att ni är dom bästa i hela världen♥

dag 2 - min första kärlek

jag har varit riktigt kär en gång i mitt liv men det var nog den dummaste kärleken som jag kunde ha och jag känner inte för att dra upp något om det heller :-) sen har det hänt många gånger att jag har trott att jag har hittat "den rätta" men det har visat sig att jag har haft fel de flesta gångerna. och jag har inte bråttom att hitta någon heller, har varit singel så mycket så det stör mig inte ;-)

(jag räknar heller inte killarna jag var tillsammans med när jag var liten för jag visste nog inte ens vad kärlek innebar då :-) ) haha

tur i oturen eller bara otur?

åkte in till karlstad med mamma imorse för hon skulle besikta bilen och jag ville kolla vad som fanns på mellandags rean. häromdagen när hon besiktade den så gick bromsröret isönder inne där dom skulle besikta den så då fick hon körförbud och nu när vi kom dit så var det inga större fel men gubben som var där sa att vi skulle hålla koll på framdäcket för det var väldigt dåligt med luft.

vi åkte till bergvik och kollade runt lite, jag fick med mig en tröja två tunikor två par trosor och en bh :-) detta gick på ca 500, himla fyndigt :-D tog kort på tröjan för den har jag på mig nu men orkar inte ta på det andra. hihi

jaja, ska berätta vad som hände med bilen. när vi kom ut och skulle åka hem HADE VI FÅTT PUNKTERING! så jävla illa verkligen. och när vi hade bytt till reservdäcket så startar inte bil jäveln! sån här otur som mamma har haft med denna bilen får mig att vilja skita i körkortet och åka buss/tåg resten av mitt liv. fyfan



från vero moda, den kostade 60 kronor ÅH VAD JAG ÄLSKAR REA ;-)

dag 1- om mig.

ja, vart ska jag börja? jag är en tjej på 17 år som bor i trista slottsbron. det bästa jag vet är att umgås med mina underbara vänner och såklart familjen ibland ;-) jag går första året på herrgårdsgymnasiet i säffle eftersom jag har gått om ett år. planerar att bli lastbilschaufför men vi får se hur det blir med den saken! vet faktiskt inte mer vad jag ska skriva, är rätt dålig på att komma på saker om mig själv :-)!


blälällä

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

jul, jul strålande jul

hemkommen från en himla trevlig jul med familjen på mammas sida! fick mig mycket bra, eller i alla fall bra grejer sett från en tjejs perspektiv :-D
ska berätta lite om dagen för er!
dagen började faktiskt inte så bra för oss, vi skulle låna grannen marias bil eftersom mammas bil har körförbud och när vi skulle backa ut den så slutade den funka och den låt jätte konstigt! och sen när vi skulle byta bil och låna en annan grannes bil då gick kassen med alla julklappar isönder! men alla klappar klarade sig som tur var ;-) hihi
när vi väl kom till mormor så åt vi mat och kollade på kalle anka!


eftersom vi hade minsting kusinen med så ville vi ju att någon skulle vara tomte men då kom vi på att vi inte hade någon dräkt! så vi fick förklara för henne att jag var tomtens hjälpreda och att tomten redan hade varit och lämnat alla klappar hos oss :-) haha





min lista över klapparna jag fick:
  • badtillberhör
  • nagelstrass och nagelfilar
  • presentkort på gina tricot 300 kr
  • ridvantar ridstrumpor
  • britney spears parfym "in control"
  • tumvantar
  • hello kitty dataväska
  • godis
  • pannband eller vad det heter
  • skal till min iphone
  • smyckeskrin
  • en vit väst, som tyvärr var för stor men mormor ska sy in den!
  • en rund lampa till taket. det är mönstret på den ni ser på sista bilden!
  • ringar
får väll önska er en fortsatt trevlig jul för det ska jag ha och imorgon fortsätter det ;-) puss

uppesittarkväll

hej på er!
idag är det ju dan före doppardan eller hur man säger, känns verkligen inte som att det är jul imorgon! ska spendera själva julafton hos mormor med mamma och juldagen spenderas hos farmor med pappa :-) många frågar mig om det inte känns konstigt att fira två jular men sanningen är den att det har vi alltid gjort i min familj. vartannat år är vi hos farmor på jul och vartannat hos mormor så det är inget annorlunda förutom att både mamma och pappa inte är med på båda.
men det blir ju bara mer julklappar ;-) hihi

förut gick det en propp här inne som jag inte fick byta själv och den proppen gick till internetet, tven och allt så jag satt här i en evighet kändes det som och gjorde ingenting! men till min undsättning kom en vän till familjen och fixade det åt mig som tur var :-D 
 
jag ska hem till mamma sen också och spela bingo lotto på uppesittarkvällen, brukar inte ha tålamod till att sitta uppe hela tiden men nu jävlar ska jag fan ha det för en gångs skull! jag kanske vinner och det om något vore ju den perfekta julklappen ;-)



god jul på er också föresten ;-)

the most wonderful time of the year..

jag har tänkt lite, ni vet den där jul sången " I´ts the most wonderful time of the year blablabla" den som är med i nästan alla julfilmer?
jag tänkte på texten och jag håller verkligen inte med! det enda som är mysigt med jul är väll julmaten och klapparna, eller? visst familjen samlas och man träffar släkten.
men sommaren då, varma sköna grillkvällar med vänner och familj. är inte det också mysigt? jag älskar sommaren och skulle faktiskt kunna byta bort julen och vintern mot ett helt år med sommar istället!
man kan väll lika gärna bjuda hem släkten på en grillkväll vid en fin strand och äta gott. det är ju samma sak fast utan presenterna dock :-)

jaja, helt onödigt inlägg egentligen men jag kunde verkligen inte sluta tänka på hur onödig julen är.


och nu börjar ingen kan älska som vi på tv4 film :-D min och linns favorit film!

i brist på annat.

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? pappa och slavica igår kväll innan jag somnade :-) haha
3. Hur lång är du? ca 160 tror jag
4. Vilken var den senaste film du sett? det var "fred claus"
5. Vem ringde du senast? pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "eller vero moda, kommer inte ihåg :p" till mamma
7. Vad är dagens planer? försöka få tag på sara och kanske träffa henne isf
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? skicka sms, jag gillar inte att ringa :-)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda eller hur man säger, dom har aldrig varit gifta men dom har flyttat isär.
10. När såg du senast din mamma? igår


11. Vilken ögonfärg har du? blåa :-)
12. När vaknade du idag? halv tio  
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, det har jag säkert. haha
14. Vilken är din favoritplats? mitt rum hos mamma.
15. Vilken plats föredrar du minst? sverige på vintern.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? oj, det återstår väll att se. kanske ligger i en kartong nere vid 97:an och försöker sova. vem vet?
17. Vad skrämde dig som barn? lättare att säga vad som inte skrämde mig. nejdå men myror, mörker spindlar. eller alla insekter om jag tänker efter. osv.
18. Vem fick dig att skratta senast? oprah :-)haha
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? vet inte vad en vinylskiva är
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar


21. Sover du med eller utan kläder på dig?
sovtröja, men oftast bh o trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? fem
23. Hur många landskap har du bott i? härliga värmeland. värmland jag älskar dig
24. Har du någon gång spytt på fyllan? haha ja, alltför många gånger..
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor och strumpor tack
26. Är du social? jadå det är jag. men bara när jag vill :-)
27. Vilken är din favoritglass? har ingen direkt favorit tror jag
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? jag skulle åka utomlands direkt. tror att jag skulle köpa ett litet hus utomlands också som jag kunde bo i på vintrarna :-)
29. Tycker du om kinamat? jajjamen!
30. Tycker du om kaffe? jadå, men dricker det inte allför ofta :-)


31. Vad dricker du till frukost?
pärondryck eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? sover helst på mage eller på rygg men eftersom jag har så ont vid njurarna på nätterna så blir det ofta att jag ligger på sidan ändå  
33. Kan du spela poker? nej, jag är urkass på kortspel.
34. Tycker du om att mysa? JA!
35. Är du en beroendemänniska? ja, jag är nog det.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja, fast ett års skillnad mellan oss
37. Vill du ha barn? ja, jag skulle vilja ha en liten just nu men man kan inte få allt man önskar
38. Kan du några andra språk än svenska? ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja när jag var liten
40. Föredrar du havet eller en pool? pool, gillar inte alla läskiga djur som finns i havet. men för att bli extra brun brukar jag tvinga mig i havet ändå ^^

41. Vad spenderar du helst pengar på? oj, vet inte riktigt. låter kanske dumt men det får nog bli alkohol.
42. Äger du dyra smycken? nej, inte vad jag vet
43. Har du någon gång testat narkotika? min ensak vad jag testar och inte testar :-)
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? godis.. (a
45. Vem är den roligaste människan du känner? alla mina vänner är otroligt roliga!
46. Välj ett ärr på din kropp? vadå välj ett ärr? har massor med ärr! ett i pannan från när jag blev riven av en tupp när jag var liten t.ex. lite ironiskt faktiskt :-)haha
47. Vad har du för ringsignal? iphone dret låt. hatar att jag inte kan ta en låt som ringsignal.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja, massor i någon låda någonstans
49. Flirtar du mycket? nej jag är väll inte den flirtiga typen tror jag. lite mer blyg av mig
50. Vart togs din profilbild för din blogg? i mitt rum :-)

51. Kan du byta olja på bilen? nej men det får jag väll lära mig snart eftersom jag går fordon ;-)
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? vet inte, börjar typ läsa en bok och sen slutar jag och börjar på en ny.
54. Läser du dagstidningen? Nej typ aldrig
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? nej men jag sjunger!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? vet inte, det är någon kanal på i köket :-)
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? hm, det var nog någonting i skolan
59. När var du i kyrkan senast? skolavslutningen eller något :) haha


två dagar kvar!

nu är det två dagar kvar tills julen är här, känns riktigt bra ;-)! känner mig verkligen som ett barn.

sitter just nu och smaskar på lite godis som blev över från kalaset vi hade för viktorija igår! mums.
det är riktigt kallt också, sju grader i köket och tolv inne i vardagsrummet. inte okej! men jag har bäddat ner mig under lillbrorsans täcke med hunden tätt intill och här tänker jag stanna :-)

ska försöka få tag på min kära vän sara också och se om hon vill träffas idag sen har jag inte planerat något mer som det ser ut nu ;-) hihi

jo just det, var uppe och klämde på mina julklappar förut, kunde gissa tre saker och nu längtar jag bara meeeer tills jag får öppna dom :-D wihoo



barnkalas

godmorgon :-)
idag vaknade jag halv tio, lite tidigare än vad jag har gjort dom andra dagarna. ska snart gå ut i kylan med vovven men först lite frukost så att jag inte fryser OCH svälter ihjäl :-o

jag ska kanske träffa min fina kusin idag också och efter det ska jag till badhuset och hjälpa till på viktorijas barnkalas :-) tja bikinibody. inte. men det spelar ingen roll hur jag ser ut eftersom det bara är barn i lilla poolen som tur är :-D haha

jaja, nu ska jag göra mig lite frukost!
puss puss

LOV

hej!

sitter just nu och tittar på oprah, har fortfarande sovtröjan på mig och håret är ett skatbo eftersom jag la mig med blött hår igår.. men ska snart gå ner på mitt rum och fixa till mig lite :-)

senare idag ska jag åka till pappa och vara där i några dagar tänkte jag.
har inte så mycket mer att säga just nu så ha det bäst ;-) haha


jag häromdagen när jag skulle till grums och träffa limpaaaaaan

lördayyyy

lördag och 6 dagar kvar till julafton!
blev extra sugen förut när vi la fram endel av julklapparna under granen :-D

igår körde jag på nyktert som jag faktiskt har gjort några helger, kan vara roligt det med :-) vi var några stycken som drog ner till cheers helt fula, men det var roligt faktiskt!
som wenche sa, det är inte så tråkigt som man tror, bara för att det är i grums betyder det inte att det är sletet jämt ;-)

just nu sitter jag och målar naglarna, lite svårt att skriva  när jag har kletigt nagellack på naglarna faktiskt :-) har inte planerat något idag så därför sitter jag här fortfarande. men jag får se vad kvällen har att bjuda på ;-) hihi

ha det bra så länge.
puss puss


A couple days no talking, I seen my baby
And this what you told me, you said

"I keep on running, keep on running
And nothing works
I can't get away from you, no
"



vinterkräksjukan in my asssssssss

idag skulle jag ju umgås med sara som jag inte hade träffat på ett tag och vad får jag inte om vinterkräksjukan? när hon kom hit mådde jag prima och sen fem min senare mådde jag piss och spydde. great.

jag ville ha spysjukan för att gå ner i vikt men nu undrar jag verkligen vad fan jag tänkte med? har aldrig varit med om något värre.

bäst att jag avslutar här, känns som att ett besök på toa är behövligt snart.

måndag

tom i skallen? ja. vet inte vad jag ska skriva riktigggggggt.

har varit i skolan idag som vanligt, det sög som vanligt det också. men dom tur är går vi på lov på fredag! uh vad skönt. fick sluta tidigare idag eftersom vi har prov imorgon och vi ville hem o träna ist för att sitta i skolan och störas av allt oväsen i verkstaden :-)

har dock inte börjat träna än, tänkte städa rummet först. eller den tanken har jag varje dag men det blir liksom aldrig av :-) städerska kanske är ett alternativ för mig? haha

imorgon ska  jag åka in till stan efter skolan och möta upp maria, hon ska kolla lite kläder och sånt och efter det ska vi ta en fika. finns mycket att prata om, har inte träffat henne på hur länge som helst känns det som!

jaja, nu ska jag väll.. städa rummet säger vi.


shake what your mama gave ya!

idag kom pappa med den där grejen som fattades till wiiet! jag och mamma dansade let´s dance 2 i över en timme och jesus i helvete fan vad roligt det var! eller, det var bara kul när jag vann annars var det inte kul alls :-)

trodde faktiskt inte att det skulle vara så jobbigt som det var! så nu när jag fick bevis på att det fakiskt var det ska jag börja köra en timme varje kväll, tror ni att det ger resultat tillslut?
ett stort plus för mig med detta är att jag tycker dans är kul, jag måste ha något kul som träning annars rinner det bara ut i sanden liksom :-)

så imorgon kör jag igen! wohoo


efter en timme, tja sleten!


söndag

usch vad helgen har gått fort, hatar söndagar, för efter dom kommer måndag och det betyder skola :-(
just nu har jag precis vaknat, somnade med sminket och allt på igår. hatar att sova med smink!

under den här veckan har jag gjort tre prov i skolan tror jag :-o är rätt säker på att det gick åt helvete på alla tre men jag har varit super glad ändå :-D för i fredags när jag vägde mig hade jag gått ner tre kilo!! så himla skönt!
inte för att det kanske syns men då vet jag att jag kan gå ner utan att ta till typ viktminsknings piller eller något liknande :-) wiihoo

senare idag blir det nog så att jag följer med hem till pappa och sover där, men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken än. känns inte som att jag orkar sitta i segmon just nu för det känns så himla långt ifrån allt :-o fast har ju mina underbara snygga tjejer där linn och sara!

har väll inte så mycket mer att säga just nu så ha det bäst!
puss puss





they say that true love hurts, well this could almost kill me.

åh, är på dåligt humör. vet inte varför men det känns som att något är fel. har världens panik, fast inuti kroppen liksom.
ska nog ta en dusch och sen lägga mig och hoppas på att vakna och känna mig bättre.


bjuder på en glad bild, sommar för 2 år sedan eller något sånt.


6/12-10

ville bara säga att jag ägnar mina tankar åt maria idag, älskar dig vännen och hoppas du blir bättre snart! ♥


städerska

igår hade jag min fest här hemma, gick jättebra och jag hade jättekul! träffade även vänner som jag inte har träffat på hur länge som helst :-) great!
och idag fick jag ju agera städerska, haha. var inte så himla stökigt bara massa öl och cider på golvet men det var myyyycket bättre än förra festen jag hade...

fick ihop till fyra eller fem ica kassar med burkar/flaskor, illa. haha.
nu ska jag och mamma laga mat, har inte ätit än idag så börjar blir lite hungry :-D

bilder från igår lägger jag in någon annan dag för min dator vill inte samarbeta idag!


ice coooooold!

is tid är min enda kommentar. fysatan.

åkte in till stan och mötte upp jacko förut eftersom vi inte hittade vad vi ville ha igår. men idag fyndade jag! så nu har jag min outfit klar tills på lördag :-D känner mig lite lättat faktiskt.

imorgon ska jag sola tänkte jag, var en evighet sen!

jaja, ni får ha det så bra!
puss puss

rubrik

suuuuuuuuuuuuuuuuug vad jag hostar. trist som fan detta!

blev stan idag med min fina tjejer, var meningen att jag skulle hitta en tunika som jag kan ha på lördag men det gick verkligen åt helvete det :-)!yrade runt som en galen höna och med jacko som sällskap blir det ju inte bättre ;-) hihi.

men ska in imorgon och leta vidare, men denna gången på bergvik för av någon konstig anledning hittar jag aldrig något inne i stan? wierd.

nu ska jag inte göra annat än att hoppa in i duschen och sen knarka halstabeltter!
ha en bra kväll. puss puss

RSS 2.0