to fast

sommaren går verkligen för fort, har redan haft fyra eller fem veckors lov och solen har inte varit framme värst mycket heller :-( sadface. typisk svensk sommar enligt mig i alla fall, usch
är hemma hos pappa nu, jag och älskling åkte hit igår, han ligger fortfarande och sover helt tråkig. jag har varit uppe sen halv tolv och jag lyckas inte väcka honom som vanligt..
vet inte riktigt vad vi ska göra idag, kanske skulle se om sara är hemma och vill hitta på något :-) jaja, nu ska jag ladda hem någon bra film eller så kanske jag kollar på harry potter eller pirates of the caribbean, får aldrig nog av dom filmerna! hihi.
men ni får ha en bra dag!
bjuder på en gammal bild med mitt långa hår, miss it :'(

sommar och sol

har inte uppdaterat på ah jag vet inte hur länge. men nu är det sommarlov och då vill jag inte sitta inne framför datorn och blogga liksom :-)
under tiden jag har varit inaktiv på bloggen har jag spenderat väldigt mycket tid med min pojkvän, vi har varit på kusten och liseberg bland annat. var skönt att komma hemifrån lite! ska visa lite bilder därifrån senare :-)
skrev ju mycket om bantningspillret Hoodia också, men har slutat med dom nu fast det händer att jag tar dom vissa dagar när jag känner för det. har gått ner totalt fyra kilo och jag går fortfarande ner även fast jag inte äter dom. jätte konstigt med tankte på hur mycket onyttigt jag har stoppat i mig på sistonde..
Idag har jag kämpat med att försöka väcka älskling för jag ville åka ner till öna och sola men det var VERKLIGEN lättare sagt än gjort. (som vanligt). Började med att butta på honom, slå på honom, sätta på Lordi- hard rock haleluja på högsta volym, hoppa i sängen, slita av han täcket och ta bort alla kuddar. men nej, ingen reaktion på någonting så gick upp och solade och efter ett tag gick jag ner med en sån där sprayflaska med vatten och sprayade men då slog han till mig och vände sig om. knäpp han :-)
nu har jag skrivit väldigt mycket känns det som så ska avsluta med lite bilder :-) Btw, han sover fortfarande och klockan är tre, jag började försöka väcka honom runt tolv...

RSS 2.0