i need a wish

sitter och lyssnar på världens bästa låt som jacko tipsade mig om, sjukt bra är den! b.o.b ft haley williams & eminem - airplanes. rekomenderas skarpt!

tänkte dra min helg lite kort.
i fredags hade jag linn och mamma hemma kväll med film och godis :) ovanligt att jag tar det lugnt på en fredag faktiskt! jag och linn gick och la oss halv sex på morgonen för vi blev så övertrötta efter att vi hade kollat på paranormal entity!

i går, alltså lördag då så åkte jag jacko tim martina och jonas till arvika hem till andreas för han skulle ha fest eftersom att anton kom hem då :) blev där ett tag och sen blev det vidare mot grums. blev så himla trött i bilen påväg hem så dom fick köra hem mig och jacko :) hih.

och idag har det inte varit mycket aktivitet direkt :) var ute och gick till öna när jag vaknade och sen har jag solat lite och träffat jacko en stund :) nu ska jag lägga mig i ett bad tror jag och sen bli det sängen! ser icke fram emot skola imorgon och sen övningskörs kurs i TRE JÄVLA TIMMAR :-o fyyy


can we pretend that the airplanes in the night sky are shoting stars?


!!

sitter just nu hemma och lyssnar på ola magnell, jag och pappa lyssnade alltid på han när jag åkte med pappa i lastbilen när jag var liten :-) får en sån skön känsla när man lyssnar på han. samma med lars winnerbäck :-)

jag åkte ju hem från skolan i måndags och igår var jag hemma. tänkte pallra mig till skolan idag, sagt och gjort så drog jag dit men då fick vi i klassen reda på att våra två första lektioner var inställda (!) blev så arg eftersom jag inte mådde så himla bra. så jag åkte hem och struntade i de andra lektionerna :-)
skönt att få vila sig en dag till ändå.


nytt kort!

hatar insekter!

tänkte bara säga att jag hatar insekter! dom är så jävla äckliga och fula och bläää! det är den enda saken jag hatar med sommar. att man inte kan gå en meter utan att få ett kryp rakt i fejset!

plus att jag är allergisk mot myggor och de älskar mig. fick fem myggbett på fötterna och ett på smalbenet under en natt och de blir ju inte små när man är allergisk direkt. fyfan. vill verkligen att något snille ska utrota alla kryp snart!

nu tänker jag släppa det ämnet och berätta lite om min dag :-) har varit hos pappa i segmon i stortsett hela dagen. jonathan fyllde ju år igår så vi åkte till pappa för att fira honom. stannade där tills klockan nio ungefär och sen blev det hem till mamma och göra absolut ingenting :-) hihi.
fick en tröja av pappas tjej också, jag och hon brukar ha heeeeeelt olika smaker på kläder men den här tröjan gillade jag verkligen :-)!


jag gillade den :-) och jag vet att jag är osminkad och sleten men who cares? :-)


..

hittade en text som jag verkligen känner igen mig i. jag tror alla tjejer känner samma som mig när de läser denna texten. det är precis så här jag tänker, varje dag varje timme varje minut. det är det enda som snurrar i mitt huvud. man måste se bra ut men varför egentligen? alla är ju fina på sitt eget sätt. fast det är väll så att alla vill se ut på ett visst sätt för att killarna ska tycka man är fin. 

tycker att ni ska ta er lite tid att läsa den här texten!
(jag säger inte att det bara är killar som håller på så här men det är väll vanligast antar jag)

 

hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade.
 Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.


Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.
Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir nåt bra, man blir någon.
Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.
Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.
Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte.
Inte ens players.
Ibland vill man bara hångla med någon,
men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen. 
Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden.
Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
Då kommer någon se mig.
Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en
 vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.
Djävulen är väl en kille?
Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.


Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.
Varför är det så?
Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt,



nyvaken.

vaknade nyss och klockan är tio. är fortfarande trött men jag vill inte somna om :-) har inte hostat så mycket under natten faktiskt men hostan kom nu direkt när jag vaknade.
idag  har jag inget planerat faktiskt, men jag kanske kan slänga in ett inlägg ikväll om jag kommer ihåg :-) för just nu finns det inte så mycket att säga.
hörs kanske sen. puss

my darling baby, this is a warning.

har fastnat för två låtar som verkligen är sjuuuuuuukt bra :-D blir helt jätte glad av dom!

förövrigt så har jag fortfarande äcklig ret hosta och ont i halsen på det. himla envis förkyldning måste jag säga! stannar hemma från skolan imorgon eftersom vi ändå slutar tidigt och det är inte så viktiga lektioner. tänkte sova ut lite för det blev inte mycket sömn denna natten och det kommer det nog inte bli inatt heller. usch, ÄCKEL FÖRKYLDNING FÖRSVINN!


osminkad, det gillar ni.

saft saft mera saft!

jag är nog lite konstig.
endel blir beroende av t.ex. kaffe, energidryck, cola osv. men jag har faktiskt blivit beroende av Bobs jordgubbssaft! :-) har druckit upp en hel flaska själv under bara en vecka! helt sjukt. men den är så jävla god :-D


helgen!

klockan är tre och jag har nyss duschat och tagit på mig kläder. ska åka och sola och sen iväg till pappa så att han kan kolla på mopeden eftersom den krånglar som fan! sen har jag inte planerat något mer idag :-)
är fortfarande förkyld som en get också! hostar hela tiden och imorse när jag vaknade kunde jag inte öppna ögonen. kommer nog åka på ögoninflammation skulle jag tro.

har tagit det rätt lugnt under helgen, i fredags var vi några stycken hos joel. jag och jacko drog till grums för att fortsätta festa där men där var det lika kul som på en kyrkogård så vi drog tillbaks till slottsbron och då blev det kul ;-D körde jacko till grums efter ett tag och sen blev det hem.
igår var jag hos joel hela dagen med bea, joyo, viktor, fannie, mikael och joel då förstås :-) vi gjorde inte så mycket. tog det lugnt bara :-)

har inget mer att skriva men vi hörs när jag orkar blogga igen ;-)

Im still in love with you. I need a miracle I want to be your girl.

RSS 2.0