nymålade naglar och ett städat rum!

så nu var det klart! fick rummet städat trots huvudvärken och kindvärken! haha :-)




never ever

jag blir seriöst aldrig frisk, nu har jag ont som fan i huvudet och i kindbenen. kan vara början till bihålsinflammation och det vill jag ju verkligen inte ha!

mamma skulle beställa en tid på sjukhuset om jag inte blev bättre, och man får ju sååååån himla bra service och hjälp på grums sjukhus också. inte.
som ni kanske förstår så åkte jag inte till skolan utan jag stannade hemma. detta var även den tredje dagen i rad som jag försov mig, tror att detta lovet kommer vara väldigt behövligt för min del!

mina planer för idag är, städa rummet, fixa och måla naglarna och sen noppa ögonbrynen! sen måste jag även ringa pappa om ett litet ärende han ska få göra åt mig :-) det är väll min dag i stort sett. imorgon blir det halloween firande och utklädnad! ska bli så kul ;-)

deppppppppp

säger bara såhär, läs inte om ni tänker klaga för jag skriver bara av mig för jag är surfitta.


åh, jag har varit hur ledsen arg irriterad och ja jag vet inte allt. vill bara lägga mig och gråta känns det som. allt går upp över huvudet på mig fast att det egentligen inte gör det, kan inte ens förklara för mig själv varför jag är så här.

och jag vill verkligen, med hela mitt hjärta gå ner i vikt men alla tjafsar emot mig och det gör mig så jävla arg för jag behöver ju hjälp, det funkar liksom inte att äta nyttigt längre, måste ha något annat som hjälper. det kokar verkligen inuti mig men inte en enda jävla person fattar, jag mår inte bra av att se mig själv i spegeln såhär.
och jag hatar skolan mer än vad jag hatar allt i hela världen. orkar inte upp på morgonen och komma till skolan och sätta mig vid en jävla äcklig skolbänk o flina med ett patetiskt leende som inte ens betyder ett skit.

jag ska fan bli en arbetslös gammal surkärring, ska ägna mina dagar åt att skrika o gapa på störande ungar, jag ska lukta äckligt o ingen ska ens vilja se synen av mig.
precis så känner jag just nu, jag hatar allt o blöööööööööööö. låter som världens emocpskärmig, men jag vill det.

nej nu ska jag ta mina sura miner och gå och lägga mig, hoppas jag vaknar på rätt sida imorgon annars kommer det bli en jävligt jobbig dag..


25/10-10

hellooo.
sitter just nu och kollar på biggest looser, hatar det programmet egentligen.
idag har jag varit lite hurtig, gick ut och sprang/gick när jag kom hem från skolan och efter att jag gått halva sträckan så la jag mig på marken och gjorde situps och armhävningar helt normal som jag är ;-) hehe.

sen kom joel hit och vi kollade på datorn och spelade smart test! jag var smartare än joel, men det kunde dom flesta redan räkna ut antar jag :-)
sen har jag inte gjort ett piss, imorgon ska jag rida efter skolan. hon som äger melissa (hästen jag rider) ska sälja henne snart så jag ska hjälpa till att rida henne i kondition innan hon säljs. känns tråkigt att hon ska säljas, världens gosigaste och snällaste häst!<3 menmen, sånt är livet. önskar bara att jag kunde ha egen häst, men utan körkort och utan mer inkomst än studiebidraget så kommer det nog förbli en dröm några år framöver. tragiskt nog.


nu får ni ha det så bra och så hörs vi när vi hörs ;-) haha låt helt gammal. blälälläääää

24/10-10

ja ni, har varit en lugn helg för min del. har varit i segmon hos pappa och kollat på film och ätit godiiiiiiiis. fast godiset kunde jag ha skippat för jag har fan gått upp ett kilo på allt gott jag har stoppat i mig! så nu får jag lämna godiset och pizzan bakom mig ett tag tror jag.. tragiskt men sant. heh

idag har jag sovit för det mesta, men har även varit hos sanella och pratat med henne och linn i några timmar.
vill även beklaga sorgen till linn med familj, tänker på er<3

imorgon börjar en ny äckelvecka med äckelskola, kommer kolapsa eller hur fan det stavas efter en dag. men längtar till lovet som kommer veckan efter! grr

men nu ska jag ta och säga godnatt, sov så gott och dröm om mig. ;-)


T R Ö T T

precis vad jag är, kanske beror på att jag har haft en fullspäckad dag med enbart hostande? hostmediciner hjälper inte värst bra, dom hjälper en liten stund men sen bryter hostan ut igen!

kollade på en film med mamma nyss, den var vidrig! usch och bläääähähäää :-) nu finns det inget mer planerat än att duscha och sova! får se om jag orkar mig iväg till skolan imorgon eller inte :-)


pussgodnatt heheheheheeee

...


For what it's worth,
it was worth all the while.
I hope you had the time of your life.





snart helg!

lider igenom skoldagarna, känner ingen ork alls. sover mig igenom lektionerna i stort sett. min största önskan vore att jag kunde hoppa av skolan men ändå få pengar, vore något det! :-)

idag försov jag mig till elva ungefär, hörde inte klockan imorse när den ringde. haha
så stannade hemma för det känns inte så värt att åka till skolan och vara där en lektion ;-) idag skulle jag egentligen ha ridit men jag har sån jävla hosta så det fick jag strunta i.
imorgon ska jag ta det lugnt o kolla på film med sara och erica och på lördag blir det årets sista folkrace tävling i säffle :-)! och efter tävlingen ska jag ut och hitta på hyss med mina bästa flickor! :-D


crazy!

pust!

wow, idag har jag mått precis som jag förtjänar! har varit säng/soffliggande hela dagen i stortsett :-) igår började vi festa hos sanella och sen vidare mot grums, sen gick jag och joyo hem till henne o hade överraskningssex. nej men vi sov och när jag vaknade så mådde jag huuuuuuur illa som helst.
för jag åt ingenting igår för jag var inte hungrig och på morgonen så var jag så hungrig att jag inte kunde stå på benen, höll alltså på att svimma i trappen! haha. illa jag.

efter att mamma hämtade mig så lekte död resten av dagen.
kul ah hepppaaaaaaaa

long time a go.

haha, ja nu var det himla längesen jag skrev. tröttnar på bloggen med jämna mellanrum som ni kanske märker ;-)
har väll inte sådär jätte mycket att uppdatera er med, händer inte så himla mycket i mitt liv. hihi.
det enda som jag kan berätta är väll att jag har hoppat av åsfjärden och börjat i säffle på fordon. visserligen fick jag börja om ettan men hellre det än att gå kvar i grums säger jag bara :-)!

idag har jag inga speciella planer, jag ska till stallet om en timme ungefär och sen blir det inte mycket mer rörelse för min del idag!
ska försöka uppdatera lite oftare här så vi hörs väll ganska snart igen ;-)


RSS 2.0