halloween äntligen!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det DAGEN SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER HELA JÄVLA VECKAAAAAN!! Det blir alltså all in idag med andra ord och jag ska se till att ha så jävla roligt med mina jävlajävla frändz och glömma skiten som varit på sistonde! :D
.
Väntar på jacko som snart ska skriva kontrakt och sen komma hit, en kort stund efter det drar vi ner till carrooo och fixar halloween utstyrseln, säger inte vad vi ska vara för det får ni se imorgon när jag lägger ut dom grymma bilderna som ska tas idag! (eller man vet aldrig om det blir några grymma bilder när man tar dom när man är full, men anyway!)
.
såhär taggad är jag just nu!!!
ja, något i den stilen.
.
Måste bara visa min klänning som jag fick hem från nelly.som igår. är verkligen in love!
ryggen på den är ju verkligen too die 4!
.
jaja ha en bra kväll allihopa för det ska fan jag ha! ;*

the good in goodbye

There was a time
I thought, that you did everything right, no lies, no wrong,
Boy I must have been out of my mind.

something you said kept me up all night.

Jag önskar att jag kunde sluta bry mig och glömma, lika fort som du. mission impossible

hold on

stannade hemma från skolan idag, sov ingenting inatt och när klockan ringde så hade jag precis somnat till lite och kände ingen ork alls att gå upp. Senare idag ska jag in till karlstad med bea och joel för att möta upp jacko och sara. vi ska kolla efter lite grejer till halloween. är inte alls sugen på att dra ut på halloween men jag vet att allt bara blir värre om jag är ensam + att mina vänner är bäst och alltid lyckas få mig på bra humör!
.
ska snart gå upp och duscha tänkte jag eller så kanske jag kollar på harry potter istället. känner mig som en betongklump i kroppen så bara att gå upp för trappen känns som en utmaning.
<3
.
Your days, you say they're way too long
And your nights, you can't sleep at all

'

fryser, svettas
ler, gråter
spyr, mår bra
säger till mig själv att detta kommer jag fixa, vem fan försöker jag lura?
jag är tom, så jävla tom

without you

I can't win, I can't reign
I will never win this game
Without you
.
I am lost, I am vain,
I will never be the same
Without you
.
I won't run, I won't fly
I will never make it by
Without you
.
I can't rest, I can't fight
All I need is you and I,
Without you
.
I can't look, I'm so blind
Lost my heart, I lost my mind without you.

sudda bort

söndag idag alltså, känns ju sådär. Inte så himla jätte sugen på skola imorgon.
Idag har jacko och bea varit här och vi har kollat efter vad vi ska vara på halloween, hade inte tänkt att gå egentligen men tänker inte missa en superkväll med mina vänner! otroligt vad vänner kan göra alltså, i två dagar har jag varit glad tack vare mina snuskon :-)
.
Igår kom sara till mig och vi kollade på film och åt godis, mamma sällskapade oss också. somnade på soffan helt utmattad så jag och sara delade på soffan! mysigt väll.
nu ska jag inte göra mycket mer än att koppla ur datorn från tven och ta med mig den och ta plats i soffan och sen försöka sova, vill gärna kunna hålla mig på benen i skolan imorgon. jaaa men det var väll allt eller?

.


I have died everyday waiting for you.


19/10-11

sitter just nu och lyssnar på free fallin' med John Mayer, kan lyssna på den om och om igen hur många gånger som hellst. den är så jävla fin!
.
Vet inte varför jag skulle skriva ett inlägg här, men läste igenom mina dagliga bloggar och kände att jag också ville uppdatera, fast glömde med vad. Kan i alla fall berätta om min dag lite.
Var i skolan, hade tunga fordon på morgonen, fick inte så mycket gjort eftersom jag inte kan koncentrera mig längre, har så mycket annat som jag tänker på istället för det som jag ska! Åkte hem efter lunchen för hade fet mensvärk.
.
Gjorde inte så mycket när jag kom hem, satte på en film, Friends with benefits. laddade ner den för några veckor sen men jag hade helt enkelt glömt att kolla på den, gillade den i alla fall!
.
ah, det var väll min dag.
If you let me down, I will let you down.

upp och ner, ner och upp

har nyss duschat, sitter just nu i mina rosa mjukisbyxor och en mimmi pigg tröja + raggsockor, sover numera i det. har blivit så jävla frusen! uschaa
.
Idag har jag varit i skolan, var väldigt ledsen och nedstämd men börjar vänja mig vid det vid det här laget. när jag kom hem så tog jag med mig simone och gick till joel, viktor var där också och vi kollade på fula klipp på youtube och sen gick simone och då spelade vi något spel, var jätte kul faktiskt! sen gick vi ut på cykeljakt eftersom viktors cykel blev snodd förut, vi lyckades hitta den bakom ett träd! skräll slottsbron
.
.
Nu ska jag inte göra mer än att sitta här en stund och sen försöka sova.

ha aldrig höga förhoppningar om någon, du blir bara besviken.

Tänkte egentligen gå och lägga mig för jag blev jättetrött i typ en minut och det brukar jag inte vara eftersom jag har fått problem med att kunna sova på nätterna. tröttheten försvann direkt som jag nästan visste att den skulle göra.
.
.
nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, vill inte kolla på film för jag är verkligen inte sugen på det. Har haft jobbigaste humörsvägningarna idag också, var skit glad för att jag skulle få kolla på en lägenhet imorgon (som är super liten...) och en minut senare var jag as förbannad och sen en liten stund senare ville jag grina livet ur mig. vad händer?
.
.
hade ju egentligen inte något vettigt att skriva men ville sysselsätta mig med något.
sov så gott ni som ska sova och ni andra kan döööö, skoja men HEJ.
gammal bild, saknar mitt hår. skulle kunna döda någon för att få tillbaka det

eviga måndag.

jag hatar måndagar, antar att i stort sett alla håller med mig?
Har varit i skolan idag och jag klarar fortfarande inte A fasen, ville slå isönder datorn för mitt resultat bara sjunker och sjunker, jihoo. Har inte gjort något alls idag efter skolan bara suttit här, enda gången jag rört mig var för att plocka i och ur diskmaskinen. haha.
.
.
.
jaja, snart ska jag äta lite och sen ska jag till grums och sälja en hamsterbur till en gammal klasskamrat. lite extra pengar är aldrig fel :-) på fredag har jag fått en tid hos barnmorskan och ska försöka få byta mina p-piller så att jag kan blir glad igen någon gång i mitt liv.
.
.
.
har inte så mycket mer att säga förutom att jag stör mig sjukligt mycket på att det inte går att göra "enter mellanrum" eller vad man ska säga på min blogg. ska nu därför göra en massa punkter så att dom gör mellanrum! smart tjej.
.
.
ska också lägga upp en bild som jag tog på mig själv I SÖMNEN någon gång jag vet inte när, hittade den på datorn och höll på att vika mig tre dubbel av skratt. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG LIKSOM?! ser ut som en gammal pundare men jag tänker bjuda på det just för att det är så jävla ironiskt, och en aning läskigt faktiskt...

jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

Dåligt med uppdatering här, men känner liksom ingen inspiration till att blogga.
Idag har jag varit i karlstad med pappa, slavica, jon och viktorija. fick med mig en jacka som jag har velat ha lääänge. nu var den på rea också, vilken tur! övningskörde in dit och det gick riktigt bra förutom att jag fick kärringstopp TVÅ gånger vid trafikljusen för att jag hade råkat lägga i trean istället för etta. tooo bad.
dom få som läser min blogg kanske har märkt hur deppig min blogg har varit på sistone och nu har jag faktiskt ett svar på varför. Har mått jätte dåligt ganska länge och det har varit skit jobbigt men anledningen till det är mina jävla p-piller som har gett mig någon sort av depression. ska ringa imorgon och be om att få byta för tänker inte må sähär länge till kan jag lova!
nu blev det ett långt inlägg, skitsamma. ingen bild blir det heller.

mitt huvud spökar

Skulle du bry dig mer om mig om jag var smal?
Skulle du se mig mer om jag var smal?
Skulle du älska mig om jag var smal?
Skulle du ta hand om mig om jag var smal?
Skulle du finnas där hela tiden, om jag var smal?
Skulle du tycka jag var vackrare... Om jag var smal?

3/10-11

var inte i skolan idag, kunde verkligen inte somna inatt. hostade som en jubelidiot och hade tusen tankar i huvudet som inte ville att jag skulle sova + en jumbo attackfluga som inte lät mig va!
gick ut och träffade sara en stund förut, ville få annat att tänka på istället för att gå runt här hemma. Vi mötte upp erica på vägen också så tog vi oss en långpromenad. blev på bättre humör men det försvann ganska fort när jag kom hem igen. Sedan dess har jag inte gjort något alls, har inget mer planerat idag heller..
imorgon börjar jag min detox kur, kommer dö. men får tänka på att det gör mig gott efteråt!

hos pappaaaa

Är hos pappa just nu och kollar på film, minns inte vad den heter men har sett den förr och den är bra!
Idag har jag varit ute och övningskört med mamma, körde i liljedal, slottsbron och grums. blev en ganska lång tur men det gick bra! nu ska jag snart gå och lägga mig, skola imorgon och det ser jag inte fram emot.

förvirrad.

Jag är så jävla förvirrad, vet ingenting känns det som. Kan inte riktigt förklara varför jag är det heller, men det är jätte jobbigt och jag går runt och är ledsen eller sur mestadels av tiden jag är vaken. vet inte varför jag skriver det på bloggen men o andra sidan är det ju min blogg och jag skriver vad fan jag vill.
ville bara få ur mig det och just nu vill jag bara stänga av telefonen stänga av datorn och skita i skolan ett tag. bara vara borta från alla.
gammal bild

arvika marten

hej!
drog till arvika idag med mamma mormor morbror och jon, hittade inte så mycket men fick med mig en navelpiercing en plånbok och en silverring :-) ska visa er sen!
igår drack jag med trevligt sällskap hos andreas och hos carro, hade riktigt kul! fick besök av polisen som sa att vi hade för hög musik och sen gick dom. haha.
Nu är jag i alla fall hemma och ska kolla på film med mamma resten av kvällen, är riktigt sliten sen igår faktiskt, trött och usch.
här kommer bilderna på det jag köpte!
sådär!

RSS 2.0