:-)

kom på en sak! glömde att skriva förut att jag skippade min hoodia tablett idag eftersom jag inte kunde behålla något i magen så det kändes rätt meningslöst faktiskt :-) sitter just nu och äter chips o dipp som jag inte har ätit på år och dar! skulle heller inte ha orkat äta det om jag hade tagit min tablett så är ganska så glad att jag hoppade den idag ;-)
sådär lagomt pigg, nivet halvdöd med svarta ringar runt ögonen, seg i skallen och allmänt ont i hela kroppen? det är ölen som orsakat detta..

fylla o fight, säffle by night

fin rubrik va? stämmer väll inte riktigt kanske meeeeeeeen. åkte till linn i förrgår och sov där, vi härjade som fan och det gick liiiiiiite över styr kanske. men hade jävligt roligt!
Igår bestämde vi oss för att dricka så jag och linn började hemma hos henne sen satt vi ute lite och efter det mötte vi upp micke mampe och några mer för att dra vidare till micke!
gick och mötte upp älskling lite senare på kvällen och dom andra drog ner på stan och jag följde med till sotto och sen gick jag och älskling runt hela världen. skoja men vi gick fan överallt kändes det som och det var kallt som aaaaas! jeans shorts på natten är icke min grej!
mådde skit och ännu mer skit imorse när jag vaknade, ville ärligt talat bara dö. försökte att inte spy men det gick liksom inte att hålla tillbaka hur länge som hellst... trashigt att ställa sig o spy där i princip vem som hellst kan se mig, men vad skulle man göra? haha uh.
sivan kom och hämtade mig på annelund runt två så sa hejdå till älskling och åkte hem till linn. saknar redan min babeeeee
ligger i alla fall hemma hos mamma nu och har nyss badat i hundra år. kändes välbehövligt det, blev lite piggare.
jaja, ha en bra kväll allihopa!
bestämde mig även för att sluta med Hoodia, men jag har ändrat mig. vill inte sluta, är liksom inte riktigt nöjd än.
jag och min fruga!

hit the floor

svek mig själv förut genom att väga mig även fast jag lovade mig själv att ge fan i det tills på fredag. jaja, det var i alla fall ingen förändring på siffrorna där utan dom stog på samma förutom några grams nedgång. mycket positivt med tanke på att jag äter lite mer nu än vad jag gjorde innan för jag mår bättre då :-)
och det där med att äta frukost innan jag tog tabletten var riktigt bra tror jag, kände mig klarare i skallen och inte så "dimmig" och trög liksom :-) rekomenderar det till er som tar Hoodia!
ha en bra kväll och sov gott!

hoodia dag 7.

tjaaaaaa! idag är jag ledig från skolan och det behövdes verkligen för igår kunde jag inte somna alls! låg och vred och vände mig i sängen hur länge som hellst.
Nu har jag i alla fall nyss tagit min hoodia tablett för idag, läste runt lite på internet igår och jag såg att det är många som kör på olika metoder när dom äter Hoodia p57. så jag bestämde mig för att äta frukost innan jag tar tabletten vilket jag inte brukar göra :).
Igår var jag och mamma på djursjukhuset med katten för han skulle kastreras och vid ingången hade dom en våg. jag har ju bestämt mig för att inte väga mig förens på fredag men mina ben styrde mot vågen ändå.. meeen jag vände på klacken och övervann min vilja! haha
uppdaterar mer ikväll! pusspuss ;*

angry face

är på så jävla kasst humör och jag har ont i huvudet som fan och jag saknar älskling. även fast det var igår jag åkte hem ifrån honom, tur att det snart är sommarlov och att jag kan spendera hur mycket tid som helst med honom!
nu ska jag gå upp och äta nudlar, har bara ätit en ful liten bulle idag så det kanske är därför jag har ont i huvudet. svårt att avgöra när jag inte blir hungrig någon gång. men jaja, ha en bra dag people!

Hoodia dag 6.

hej! har nyss kommit hem från skolan och ska snart börja städa rummet.
imorse tog jag min Hoodia tablett vid sju halv åtta tiden, det känns som att det var lite för tidigt för idag har jag varit lite hungrig och ganska så yr. i fortsättningen ska jag vänta med att ta den tills jag har varit vaken i två-tre timmar. tror att det blir bättre då :-)
eftersom att man går mycket efter vågen när man går ner i vikt ska jag inte väga mig förens på fredag. Känner redan nu att jag verkligen vill gå upp och väga mig även fast jag vägde mig igår. Men jag vill liksom se resultat på kroppen och inte på siffrorna på vågen om ni fattar hur jag menar?
jaja, ni får ha en bra dag! kanske uppdaterar ikväll. vem vet? haha

<3

Du är allt jag någonsin önskat, du är allt jag någonsin drömt♥

dålig update

sorry för kass update men åkte till älskling i torsdags och glömde därför att jag skulle blogga :-) man jag har goda nyheter om hoodia!

kan ju berätta lite om hur jag har mått och så under dagarna jag har ätit. Minns inte vilken dag jag började äta men jag berättar från och med fredag för det var då det började hända saker med kroppen.
fredag: jag tog ett piller på morgonen direkt när jag vaknade, kände ingen hunger på hela dagen och åt därför ingenting men jag var skit yr och jag såg dubbelt hela tiden och mådde inte sådär jättebra så jag somnade tidigt. vid halv tolv på natten väckte älskling mig och vi gick och åt lite sen mådde jag bättre men var fortfarande as trött.
lördag: mådde inte dåligt eller något sånt men jag såg fortfarande dubbelt, ögonen kunde liksom inte fixera sig på något utan att allt bara gungade eller vad man ska säga. jätte obehagligt.
söndag: ah, söndag är ju idag då. det där obehagliga dubbelseéndet har blivit mycket bättre och jag äter väll ungefär en gång om dagen :-)
tänker inte skriva ut min vikt eller så här, men jag har gått ner tre kilo sen i torsdags och enligt mig är det riktigt bra :-)

dag 2 med hoodia

igår började jag ju med hoodia, var inte hungrig en enda gång på hela dagen men jag åt en liten bit lasagne ändå för helt utan mat kan man ju inte gå.. sen idag tog jag en tablett när jag hade vaknat. ingen hunger på hela dagen heller men jag har varit väldigt yr och trött så jag måste bättra mig på att dricka mycket vatten hela tiden :-) tror starkt på den här bantningsmetoden!
lite senare idag åker jag till älskling, wihoo!

hoodia p57

jag har tänkt lite nu och eftersom jag alltid har så jävla dåligt med saker att skriva så tänkte jag att dom som vill läsa min blogg ska få följa mina resultat med bantningspillret hoodia p57.
Det är pulver nersmulat i kapslar, pulvret kommer från insidan av en kaktus som afrikanerna använder när dom är ute och jagar i många dagar utan mat. Grejen med dom här tabletterna är att dom ska ge den som äter dom känslan av mättnad, men vi får väll se hur det funkar ;-)
Tog min första tablett för en halvtimme sen så ikväll ska jag uppdatera mer om hur dagen har varit!
puss så länge ;*

RSS 2.0