Panic At The Disco

jag får panik, varför kan man inte bara få kontrollera sin hunger och kontrollera allt som har med kroppen att göra. finns ju så mycket annat man kan göra det med men inte just detta.

The shit you hear about me might be true. But then again, it might be as fake as the bitch who told you.

Hej bloggääääään
sitter i soffan och är allmänt rå trött. nyss lagat mat till mig och lillebror, tänkte diska åt mamma alldeles strax också, snääääääll! Idag har jag varit i skolan, skit drygt och jobbigt för jag har hostat hela dagen + hela natten så känner mig lite lagomt sliten..
Idag ska jag inte göra någonting tror jag, finns inte så mycket att göra här :-) Imorgon blir det förmodligen arvika med mina friendssssss, men får se. måste fixa så att vi tar oss hem på natten först och främst.. :-)
aja, har väll inte så mycket mer att skriva! PoK

OFF

just nu önskar jag verkligen att jag hade en on/off knapp. skulle trycka på off och inte trycka på den knappen på väldigt länge igen. orkar verkligen inte någonting just nu, vill vara off helt enkelt.
vet att jag är skit deppig och tråkig i bloggen just nu men med tanke på att det inte är så många som läser så är det väll inte så många som stör sig. Har världens dåligaste period, allt går emot mig känns det som även fast det inte har hänt något speciellt, det är bara som jag tror. hoppas jag.
nu ska jag snart gå upp och duscha sen sova, risk ettan imorgon hela dagen och det ser jag verkligen inte fram emot. rethosta och kramp i halsen för att hostan inte slutar, kommer avlida. 
gammal bild, ungefär sådär känner jag mig just precis nu. saknar att vara blond igen faktiskt..

thoughts

kollar på family guy och försöker bli på bättre humör. kan nästan inte vara hemma längre för jag blir på så dåligt humör, verkligen deppig hela tiden. tänker alldeles för mycket på saker som kanske inte ens är värda att tänka så mycket på. vad vet jag.
hade väll egentligen inte så mycket att skriva kom jag på, men ni får ha en fortsatt bra kväll.

marten och marten

längesen jag orkade slänga upp ett inlägg här men nu ska jag försöka, känner ingen ork med tanke på att jag är dödstrött och bakis.
som dom flesta kanske vet så har det varit säffle marten den här helgen, i fredags var jag ute med tjejerna, sjukt längesen jag var ute med allihopa samtidigt! hade roligt men det blev en ganska så tidig kväll faktiskt, var jätte trött så vid tolv-ett eller vad klockan kan ha varit följde jag med älskling hem och sov där.
På lördagen tänkte jag inte dra ut men ångrade mig senare på kvällen och hängde med marie och några till ut! hade riktigt jävla roligt och blev riktigt jävla kalas! tackar det trevliga sällskapet för det :-D hähä.  så jag klagar inte på att jag mår dåligt idag för det var det helt klart värt!
Nu ska jag inte göra så mycket mer än att sitta här tills jag ska sova :-) imorgon har vi skolkort, känner att jag vill lägga mig ner och dö just precis här och nu. orkar inte med skolan överhuvudtaget egentligen men det är bara att bita ihop.
längtar sjukt mycket tills att jag kan flytta in i lägenheten också!
bea, sara och erica!
jag och bea!
sanella på ett hörn, joyo, jag och linn!

frågor

VEM

Vem är i rummet med dig? mamma

Vem fick du senaste sms av? bea

Vem tänker du på nu? allt möjligt, förmodligen för mycket.

Vem pratade du senast i telefon med? pappa

Vems hus var du senast i? om det bara är hus som räknas så var det hos pappa

Vem önskar du var med dig nu? älskling

Vem är din favoritsläkting? saris!

 

VAR

Var är din mobiltelefon? next to me

Var handlar du mest? haha, inte en aning. ica?

Var åkte du senast bil? förut när jag övningskörde på skulaaan

 

VAD

Vad åt du senast? knäckebröd

Vad drack du senast? juice

Vad är det för färg på dina byxor? rosa

Vad är den närmaste saken som är blå? våran fatboy säck

Vad har du på fötterna? tofflor

Vad är din favorit färg? lila, eller svart

Vilken film såg du senast? never back down 2

Vad hör du just nu? tvn

 

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? näääää. men ja självklart

Hånglat på en bio? nope, eller det tror jag inte i alla fall

Tyckt att din kusin är het? ja, jag var jättekär i johan när jag var liten

Sovit naken? ja

Kört över hastighetengränsen? ja

Målat om ditt rum? mhmmm! alldeles ensam!

Dansat framför en spegel? yämän

Fått hicka? ja, allt för ofta

Dumpat någon? aoo

Stulit pengar från en kompis? nej

Hoppat i en bil med folk du just har träffat? inte en aning faktiskt

Varit i slagsmål? nej jag slåss inte! vill inte skrämma folk

Smugit ur ditt hus? nej

Haft känslor för någon som inte känt desamma? ja

Älskar eller saknar du någon nu? jaa! och jaa!



sitti'n on the toilet

Beat the world

Stannade hemma från school idag, mådde skit illa imorse när jag vaknade men nu har det släppt lite förutom att det bubblar som fan. men det går nog över, hoppas jag.
Tappade en nagel förut när jag skulle göra frukost, den flög iväg :-( senare idag ska jag hem till mamma, känns som att det var hundra år sen jag sov i min säng där. Mindre kul blir det ju att sova i den ensam...
min stackars nagel. nu måste jag peka fuck u med den andra handen.

jag saknar dig

kollade på filmen "jag saknar dig" förut, kan utan tvekan säga att det var den bästa filmen jag någonsin sett! den slår titanic, harry potter, peter pan och pirates of the carribean med hästlängder och dom som känner mig vet hur bra jag tycker dom filmerna är!
satt och verkligen försökte hålla tillbaka tårarna, fick kramp i halsen och i huvudet för att jag spände mig så mycket. tillslut gick det inte längre att hålla tillbaka! haha.
det som jag tänkte mest på var att den är baserad på en verklig historia, fyfan vad hemskt. usch. För er  som inte har sett den rekommenderar jag verkligen att göra det nu nu nu!
bandet ailucrash som är med i filmen är också hur grymma som helst! kan inte sluta lyssna på dom nu. hah.
http://dreamseed.nu/torrent/5413/Jag.Saknar.Dig.2011.SWEDiSH.TC.DVDR-MEMFiS här är en länk till filmen, TANKA DEN!
För mannen vi ber till, han bara jävlas med oss

you are so beautiful, it should be criminal that you could be mine.

ligger i soffan och mår illa som satan. åkte hem från skolan förut för trodde jag skulle spy och det vill jag inte göra i skolan direkt. hoppas verkligen inte att det är magsjuka eller något för då tar jag livet av mig.
blir nog inte speciellt mycket gjort idag, kommer inte orka röra mig ur soffan. Ska nog ligga här och hoppas att jag inte blir värre för jag vill inte missa något i skolan, måste fixa detta året utan massa rester efter mig!
jaja, nu ska jag nog kolla på jag saknar dig tror jag.

Never chase anyone. A person who appreciates you will walk with you.

hej på er!
är hos pappa och sitter och kollar på någon jävla cykeltävling skit på tven. inte jag som har valt kanal i alla fall! uschaaa
idag har jag varit i skolan, vi hade skogsorientering. jag, bea och joel gick tillsammans, bea ville inte gå mer så hon la sig mitt i vägen och vägrade gå. när vi kom iväg igen så skulle vi in i skogen och då var den 4:dje kontrollen i något jävla blött träsk och jag hade nike skor som inte sitter så hårt på fötterna om man säger så... sprang av mig båda skorna som sjönk rätt gött och mina fötter blev dyngblöta och till råga på allt höll jag på att kissa på mig när jag stog där i träsket utan skor. kunde inte röra mig en cm!
sista orienteringen jag gör i mitt liv i alla fall!
har fått väldigt goda nyheter idag också! har med hjälp av en vän fixat en lägenhet :-D vet inte riktigt när jag och älskling kan flytta in eftersom personen som har lägenheten nu letar efter en större, men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge! ;-D
orkar inte skriva mer nu, tänkte gå upp och bädda ner mig och kolla på Harry Potter för ovanlighetens skull, eller?...
och ja, mitt hår står åt alla jävla håll :-) godnatt på er!

blääläbläblbälälbä

nu sitter jag och kollar på massa tjejer som är snygga och tränade, jag blir så jävla avundsjuk! men vet inte riktigt hur jag ska göra, jag skämms när jag går till gymmet och träningspassen som finns är bara sånna som man bygger massa muskler på typ. jag vill bli slank men inte musklig. kanske skulle börja springa och sluta med allt godis och skära ner som fan på kolhydraterna?
låter som en bra idé, måste bara börja med det och hålla fast vid det.
ja, så får det bli. nu ska jag sova!
puss

hemma från turkiet!

kom ju hem i måndags dåmen.. har inte varit vid datorn så mycket för har sovit hos älskling så har inte bloggat :-) hade det jättebra i turkeeey bortsett från att jag blev sjuk dagen innan vi åkte och jag är fortfarande inte frisk. tror det var något dåligt i maten också för jag kan inte äta någonting för då mår jag jätte illa och kallsvettas som fan och mamma och mormor har samma sak :/ stackars mormor hade legat på badrums golvet och inte kunnat röra sig så hon ville ringa ambulans men hon klarade inte ens att resa sig från golvet, hoppas hon blir bättre och hoppas inte att det blir så illa för mig och mamma!
vad har jag gjort idag?
varit i skolan, vaknade imorse med en sjuk pojkvän bredvid mig, han har också blivit förkyld. stackarn :( har mest haft teori i skolan idag förutom på morgonen, då åkte vi ett gäng till karlstad och tog kort till körkortet! blev ganska nöjd faktiskt för man fick sitta i ett bås och ingen kollade på en, kändes mycket bättre än att en jävla fotograf skulle ta kortet :) nej nu blir det lite mycket text här.
nu ska jag snart gå och lägga mig med min bubbliga mage. sov gott <3
eftersom att jag inte fick bada pga tatueringen så fick jag ligga och sola på poolkanten, men det gick prima!

RSS 2.0