hemlisen AVSLÖJAD

min hemliga sak som jag skulle göra var att jag skulle klippa av mig håret, sagt och gjort. inte så illa ändå :-) skönt att bli av med svintot jag hade. haha



sådär blev det.


torsdag

kollar på göta kanal som går på tv4+. ful film.
nu är påsklovet snart slut, suger jävligt hårt kan jag lova, är skoltrött som ett äckel. men lovet har varit bra, har varit hos ted sen i måndags och det har varit det bästa på hela lovet! ♥

imorgon ska jag ju göra min superhemliga sak också! eller ja, nu är det ju några som vet om vad jag ska göra så det är väll inte sådär super duper hemligt längre, men ändå ;-) kan tala om att jag är nervös och har lite beslutsångest över detta! menmen.

nu ska jag gå och göra mig klar för sängen för imorgon ska jag upp tiiiiiiidigt, lite jobbigt eftersom jag dom senaste dagarna har legat i sägen tills typ två-tre tiden på dagen :-) illa

långfredag

trodde att jag skulle ha massa saker att skriva, men näää. blev helt tom på saker när jag klickade in mig på bloggen :-) haha.

idag är det långfredag och jag kan verkligen hålla med om att dagen har varit lång! timmarna har gått otroligt sakta även fast jag har haft roliga saker för mig. var hos moster förut och åt tacos och sånt, kollade på arthur och minimojerna med olivia och pojkarna, imorgon ska jag dit och sitta barnvakt åt dom :-) ska bli roligt, som alltid :-)
nu på kvällen har jag och mamma suttit och druckit vin och målat naglarna hos monica, vuxen jag är. höhöhöh.

har gått och trott att det har varit lördag hela dagen idag och varit glad för att det inte är sååååå himla länge kvar tills måndag när jag ska till ted, men sen insåg jag att det bara var fredag och då blev jag ledseeeen :-(

menmen, nu ska jag kolla på någon film som går på tven och kommer förmodligen somna för jag är trött som ett jävla as.



ser ut som att jag är flint men jag har bara håret uppsatt ;-)

om en vecka på fredag ska jag göra en väldigt hemlig sak, så ni får hålla utkik ;-)

-

what did i do to deserve you?




solen skiner idag också!

blir så mycket gladare när solen skiner, så himla skönt! är nästan nyss hemkommen från skolan, gjorde fordons prov idag och jag hoppas verkligen på ett G annars dör jag. tog förövrigt påsklov idag och det ska bli så otroligt jävla göööööööött :-D
nu ska jag göra en smoothie och lägga mig o kolla på en film "hjälp jag är en fisk", hundra år sedan jag såg den! orkar inte gå ut och sola nu för jag har huvudvärk så det får bli senare om solen fortfarande är framme då :-)

igår färgade jag ögonbrynen och ögonfransarna, tycker det ser bättre ut om ögonfransarna är svarta när man är osminkad än att dom är blonda som mina vanligvis är :-)


såhär blev resultatet, duger i krig :-) haha

härlig dag!

fick sluta klockan tio idag i skolan, så himla ovärt för mig att åka dit över huvudtaget eftersom jag försov mig också så kom dit vid halv nio ;-) haha.
la mig i solen vid tolv och har legat där till nu typ, så jävla skönt! stör mig dock på att jag köpte en ny bikini men jag är så jävla missnöjd med den och det är försent att skicka tillbaka nu också :-( men ska åka in till stan när jag får pengar och försöka hitta någon som jag inte ser förjävlig ut i vilket brukar vara ganska svårt.

jaja, nu ska jag kolla klart på family guy och sen ta ett skumbad! skönt.
saknar min ted så jävla mycket, längtar tills måndaaaaaaaaaaaaaaag!



thin ain´t no sin.

bloggtorka typ.
är på kasst humör som fan, känner mig som en fet jävla säl och jag vill bara lägga mig på golvet och gråta. hatar skolan hatar att det inte är sommarlov NU. hatar allt. adjö

vit som ett lakan

igår blev det en tur till sjukhuset, har aldrig i hela mitt liv upplevt en sån smärta alltså. låg och grät i över en timme och kunde inte röra mig + hög feber som kom på typ fem minuter. proppade i mig lite värktabletter som lättade på smärtan i magen.
på sjukhuset fick jag göra en gynundersökning, urinprov och blodprov. det visade ingenting men jag fick utskrivna infektionstabletter för hon trodde att jag hade äggstocksinflammation så jag hoppas verkligen att dom funkar! annars blir det kvinnokliniken på måndag :p hon sa även att jag var jätteblek och att mina läppar såg blåa ut nästan och nu när jag tänker efter så ser jag inte speciellt frisk ut i ansiktet, ser mer ut som en levande död.

tror ändå att jag ser lite friskare ut idag :-D


get lost in you

åkte hem från skolan direkt jag kom dit idag, hade ont i magen och orkade inte vara kvar så nu ligger jag i soffan hemma hos pappa och äter chips. fy på mig. är så jäääääävla trött på att ha ont i magen nu så ni fattar inte och jag saknar att rida så jag vill spy snart. ska bygga ett stall på fotbollsplanen nedanför mig hos mamma.. blir ju bra det

idag ska jag inte göra ett piss, ska ligga här hela dagen och ruttna bort! hbjnfikolpslöklnkroekdlx hejdå.

perfection



everyone wants to be perfect.

söndag

ligger just nu i soffan hemma hos pappa, är trött som ett jävla helvete så nu ska jag snart gå upp och sova. om jag vågar sova uppe eftersom att jag av misstag råkade kolla på the grudge imorse.. kanske blir soffan inatt. haha

igår hade mamma sin 40-års fest nere på spinning, var roligt även om jag inte stannade där så länge. gick väll hem runt tolv med ted, var trött och ville hem o mysa men jag somnade så klart :-) har haft en mysdag hela dagen idag istället! mysmysmysmysmys. huhu.

nej, det var väll det otroligt intressanta jag hade att säga.
godnatt och sov gott för det ska verkligen jag göra, ensamt utan ted men det får ju gå ändå :-(

the show must go on

godmorgon! eller för mig är det inte någon speciellt god morgon, snarare en ond morgon.. stannade hemma från skolan för jag hade jätte ont i magen imorse så jag tog mig inte upp från sängen. känns som att det är dags att ringa barnmorskan och be henne kolla upp vad problemet med mig är. känner mig dock inte så sugen på det eftersom jag verkligen inte trivs med henne.. :/ jaja, vad händer idag då? ska läsa ut min bok i engelskan sen ska jag skriva en recencion om den eller hur det stavas. ska även göra det om filmen "en riddares historia". är efter med mycket i svenskan så ska väll ta tag i allt det idag kanske om jag orkar :-)

har kollat runt på lägenheter också, är så himla sugen på att flytta hemifrån. men det är så jävla dåligt med lägenheter i grums så om jag skulle lyckas ordna det med pengar och allt sånt där så får det väll bli något i säffle, nära till skolan och allt :-) men kommer väll skita sig helt ändå eftersom ifall jag skulle flytta får jag inget inacorderingsbidrag eftersom jag har bra bussförbindelse till säffle. surt

nu ska jag lägga mig med en flaska varmt vatten på magen och kolla på film.
puss på er så länge ;*

gammal bild på en skön vurpa jag gjorde en gång i tiden, min födelsedags fest var det till och med tror jag.

saknar ted gör jag också, otroligt mycket! ♥


inside my heart is breaking,
my makeup may be flaking,
but my smile still stays on,
THE SHOW MUST GO ON

go hard or go home

tjatjatjatjatjatja, sitter i soffan och kollar på family guy! sara kommer snart hit och sen kommer gölie o keith på kaffe o sånt eftersom min kära mor fyller 40 idag ;-) tycker inte att hon ska vara ledsen över att bli ett år äldre för 40 är ju trots allt det nya 20, right? ;-)

Idag har jag haft en jättejätte kass dag, mitt humör har åkt upp och ner. var glad ena sekunden och nästa sekund så var jag jätte grinig och kände att jag skulle kunna börja stört gråta för minsta lilla sak typ. mitt humör har varit helt fuuuucked uuuup i tre dagar nu. är säkert den där jävla p-ringen som gör att jag blir cp :s ont i magen får jag av den också, bara positiva saker med den ;-) not.
men, jag får stå ut i tre månader åtminstonde sen skiter jag i det och blir med barn och får åttlingar och blir en fattig hemma morsa som inte har råd med smink eller klippning. så ska jag bli gråhårig när jag är 21. trevligt mys å jaaaaaa.

börjar idag med att äta varmakoppen ist för mat, får se hur länge jag håller ut. eller ja, en måltid äter jag per dag i skolan för jag vill inte ta med mig en kopp o en ful liten påse med pulver o sitta o äta. pinsamt!
jaja, nu är sara här så ska vara lite social med den flickan!


gammal bild från riga resan!

förlåt för urkass uppdatering...

men jag har inte orkat sitta vid datorn dom senaste dagarna :-) har varit hos pappa och tagit det rätt lugnt hela veckan och så.
kan dra min helg lite snabbt om det är så att någon skulle vara intresserad ;-) haha.
fredag: var i säffle och drack och fick äntligeeeeeeen träffa ted, att vänta två veckor på att få träffa han kändes som två år ungefär! haha. blev full som en ah jag vet inte vad, hade roligt under den tiden jag hängde med i skallen i alla fall :-D sov kvar i säffle och åkte hem vid tolv på lördagen, då mådde jag inte bra för fem öre. spydde som ett jävla helvete och önskade hellre att jag dog än att må sådär! fysatan.
lördagen bestod av soffläge och en sväng till grums o köpa pizza, det var välbehövligt efter totaltömningen på allt som fanns i magen, fräsch. hh3h3h3h3

Och vad har jag gjort idag? jo jag pappa mamma farmor mormor lillebror morbror moster och lillkusinen var här hos mamma och åt tacogratäng och tårta eftersom mamma fyller år på tisdag :-) busade med lilla olivia mesta delen av tiden som det brukar bli när dom är här eller när vi är hos dom, världens charmtroll det där :-D

imorgon ska jag med mamma till stan, kanske hittar något litet. vem veeeeet? men nu får ni ha en bra kväll och så ska jag gå och vara ledsen för att ted inte är här :'( buhu.


den här lorten kommer hit och sover här imorgon också, mys!

busungeeeeee

jag och min lilla kisspotta viktorija!

RSS 2.0