dag 5- vad är kärlek

Jag har inte så många goda erfarenheter av kärlek för jag har för det mesta hamnat med konstiga personer men jag tycker att det är något speciellt man delar med en speciell person. Visst har kärleken sina dåliga stunder men så himla många fina också. Det är faktiskt nästan omöjligt för mig att förklara vad kärlek är för just mig därför vet jag inte vad jag ska skriva. känslan av att vara kär är både jobbig och bra på samma sätt, man blir nästan som beroende av den man är kär i och man vill veta vad den gör varje dag varje minut. och om det händer något som inte ska hända så rasar hela världen samman.
jag hoppas att jag en dag hittar en person som matchar mig perfekt för någonstans i världen måste det väll finnas en för alla. eller?

träningsvärk!

ligger i soffan och kollar på film med världens jävla träningsvärk. körde ett box/kickboxnings pass igår och jag höll seriöst på att spy några gånger för det var så jävla jobbigt! men himla kul faktiskt. så ska fortsätta med detta varje fredag och vissa lördagar :-) helt sjukt också att mina händer fortfarande skakar :-o ändå var det ju igår kväll jag tränade :s

skulle egentligen till grums idag och träffa fannie och så en sista gång innan hon åker till indien och blir bort i en heeel månad! men jag orkade verkligen inte så jag hoppas hon får så jävla kul och lagar mycket god mat! :-D

nu ska jag fortsätta att kolla på a cinderella story!

puss ;*

folie slingor

igår skulle jag göra blonda slingor, och så upptäckte jag att min hätta var borta så fick pröva med folie slingor. blev ju såklart bredare slingor än med hätta och inte lika utspridda men jag ska färga igen ganska snart så att det blir mer utspritt och blandad. fast denna gång inte folie :-)

ska visa en bild, jag blev ganska så nöjd. är dock inte van att slingorna blir så synliga men whatever :-D


home is wherever i'm with you

sitter och lyssnar på musik och tänker lite.
idag har jag varit i göteborg med klassen på automässan, var väll sådär roligt men på bussen hem var det busigt! wonderbaum krig var det typ? hade skit kul och skrattade som en judejävel tre timmar i streck tror jag? haha. har tänkt på att det alltid är hemresan från saker man gör som är roligast jämt! knääppppt.

imorgon ska jag hem till mamma efter snart en vecka hos pappii. ska kanske ut med jacko om hon orkar eftersom hon ska bort under dagen. men det märks ju ;-)

är inte på skrivhumör men dom här bilderna får visa hur en del av min dag har varit :-)!









jag älskar mina fina vänner, vad vore jag utan er?♥

nu är jag igång!

hej på er!
just nu sitter jag och kollar på en film hemma hos min kära far. idag skulle jag och mamma iväg på aerobics på badhuset i grums, men feg som jag är så vägrade jag att göra det för jag blir så jävla folkskygg när det gäller gym. men vi bestämde oss för att köra på vattengympa istället!
tjena tanten tänkte jag men ikke, det var riktigt roligt och jobbigt! ska börja med det varje onsdag och på måndagar kör jag på lyft och fredagar box. nu ska jag vara snygg till sommaren!

jacko skrev till mig att hon också ville med och träna så alla snygga jävlar släng er i väggen för nu ska vi glänsa på stranden ;-)

fick även hem min kamera idag och jag är helnöjd! den tog fina bilder och var i fint skick även fast den var begagnad :-) bjuder tyvärr inte på någon bild från den idag för jag har varit sliten så jag fastnade inte riktigt på bild och jag hittade inget annat vettigt att ta kort på :-D
men nu ska jag göra annat. ha det bäst!
puss ;*

in segmon

sitter hemma hos pappa, kom hit igår och ska stanna tills på fredag tror jag :-) idag på skolan så kom mamma med sin bil för hon skulle byta bromsbackar och typ justera (stavning?) handbromsen så jag carro och elin antog oss utmaningen ;-) vi klarade det galant fast med lite hjälp då förstås! mamma blev livrädd när vi berättade att det var vi som hade fixat det, snäll hon ;-)

imorgon ska jag och mamma iväg på ett träningspass och sen fortsätter vi så tre dagar i veckan ungefär. ska bli skönt för nu är jag trött på att gå på bara en massa konstiga dieter! var ute och gick en timme med vovven förut också, det var jätte halkigt, verkligen blankis överallt men jag lyckades stå på benen hela turen!

imorgon eller på torsdag kommer min nya kamera så då kommer det fler och förhoppningsvis bättre bilder hit, är lite dålig på att lägga upp :-) men nu ska jag gå upp och hjälpa pappa att spackla toaletten där uppe som blev förstörd vid översvämmningen för över ett år sen. haha!


trött brud igår!

jag och låtsas sis!

dag 4- det här åt jag idag.

;-)

bad day

idag har jag mått så sjukt dåligt, bakfull på högsta jävla nivå! kunde varken prata eller gå, så svag var jag i hela kroppen ;o så nu har jag och joyo gjort upp att vi inte ska dricka förens i mars då carro fyller år!
plus att jag har slutat med godis och börjat äta nyttigare mat och det är ju inte så smart att dricka alkohol om jag ska gå ner i vikt. får se hur långt jag kommer på detta :-)

imorgon kommer sara och gölie hit för att kolla på hotell och sånt tills vi ska åka utomlands, förhoppningsvis stannar jag och mamma två veckor! fast nu blir det ju inte förens efter sommaren, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :D
nu ska jag gå upp och ta en frukt eller något, är hungrig som ett as!


ha det bäst! puss :*
osminkad o risig men whatever :D


5 sanningar

fem sanningar om mig själv som ni kanske inte visste!

  • jag är livrädd för småkryp såsom flugor spindlar myror osv. euw
  • tack vare alla skräckfilmer jag har sett så är jag mer mörkrädd än jag någonsin har varit. jag springer alltid och hoppar i soffan/sängen efter att jag har släckt ljuset ifall att det skulle vara någon under sängen.
  • jag har svårt att lita på folk som en gång har svikit mig, tror oftast inte på ett skit av vad den/dom personerna säger.
  • jag har haft en ätstörning, och det finns fortfarande saker som gräver i mitt huvud hela dagarna varje dag efter den. tänker ständigt på hur jag ska göra för att minska i vikt och hur/vad jag ska träna. vissa tror att jag är dum i huvudet men det är jävligt jobbigt. jag tror att dom här tankarna aldrig kommer lämna mitt huvud så som det känns nu. det är inget jag är stolt över men det är heller inget jag ska behöva skämmas över.
  • jag har aldrig haft ett förhållande som har varat länge och varit riktigt riktigt seriöst. har därmed varit singel större delen av mitt liv och jag trivs så! fri som en fågel ;-)

Där fick ni kanske lite saker som ni inte hört förr!

crazyyyyy

har inte skrivit på några dagar, men har inte orkat :') tänkte i alla fall slänga in ett litet inlägg nu så att ni vet att jag lever!

nu börjar snart skolan och jag är så himla OSUGEN på det så att jag vill spy :-( hatar skola. hade tänkt dygna på tisdag eftersom vi börjar skolan på onsdag, men jag gör det idag istället så kanske jag kan lägga mig normal tid imorgon :-)
igår var jag ute och partajade med linn jacko och sanella! very nice. träffade även på mycket trevligt folk, men även folk som inte var lika trevliga.. ;-) hihi. det började regna igår kväll så det blev is över hela vägarna. trillade nog minst tio gånger på en kväll och det kan man se om man kollar på min kropp. blåslagen!
sånna smällar man får ta när man är ute på äventyr :-D

ska lägga upp några bilder som jag har lånat av jacko!




älskar er tjejer, ni är guld värda! ♥

girlsnight!

fredagen är här och nu ska jag och pappa åka och hämta upp linn och sen blir det grums o köpa godis och sånt. sen tjejkväll med mina älsklingar! ska bli skönt att få spendera lite tid med allihopa för det har blivit färre och färre sånna tillfällen. endel av oss skaffar pojkvänner och andra får annat för sig, men that´s life ;-)

nu åker vi och hämtar upp linn!
puss :*

move that body, work that body.

jag är så sugen på att börja dansa igen! inte street men något annat, någon form av träningsdans liksom. behöver något som jag tycker är kul och som samtidigt är bra träning! måste fan komma iform för nu kommer det inte dröja tills det är sommar och det är inte OK att se ut så här då! noway!

gjorde en skiss på min nästa tatuering också, blev supernöjd och nu längtar jag tills jag får den gjord :-D iiih!
kommer dock krävas lite ändringar och sånt men den är i stort sett så som jag vill ha den redan :-)

lovet bara rinner ur mina händer känns det som också, har fan degat ner mig vid den här jävla datorn varenda dag. not good. på fredag blir det i alla fall tjej kväll hos hannah med egna ansiktsmasker osv! på lördag funderar jag på att dra ut, är redan sugen på att festa så det lutar åt det hållet! :-D

jaja, ska inte tjata skallen av er. nu ska jag fortsätta att göra det jag gjorde nyss, ingenting alltså :-)


min skiss, för de som inte förstår ska alltså vingarna vara på skulderbladen och texten emellan. på texten står det: "life is a waste of time, time is a waste of life, so get wasted all of the time and have the time of your life"


puss och godnatt. eller ah, godmorgon ;*

jävla snö

nu är jag så jävla trött på den här förbannade jävla snön. och vintern kan dra så långt åt helvete den kan den med!
usch.
vet inte ens vad jag ska skriva, är fortfarande chockad och rädd pga av allt som händer och jag har egentligen inget att vara rädd för. har varit väldigt yr idag och jag tänker på de som stod de bortgångna nära. kan inte ens föreställa mig hur dom känner just nu.

vem är värd smärtan?

det händer så mycket just nu. jag är glad att jag inte är den som drabbas värst men jag ägnar mina tankar åt de som blivit det. ingen förtjänar smärtan att förlora en närstående och om nu gud finns, varför gör han såhär?

en resa härifrån

jag och mamma sitter och kollar resor utomlands. vill åka nu nu nu nu. men det är inte möjligt pga pengar, fuck.
orkar inte skriva så mycket, ska träffa tjejerna sen och bara umgås. kan vara skönt det med ibland.

vila i frid nu kim

2011

nu är det nya året här! känns dock ingen skillnad men ändå ^^

nyårsafton började jättebra hemma hos jacko, vi åt middag och sjöng karaoke och lockade/plattade håret på varandra osv sen var vi redo! men vem kom inte och förstörde allt om inte farbror blå? jag + alla andra förutom joyo och maria blev av med all alkohol.
men vi var snabba att fixa nytt, kanske inte det bästa man kan dricka men vad gör man inte när man är desperat? haha. vi fick tillbringa tolvslaget tillsammans med en hel jävla poliskår tror jag! piketbussen kom och ambulansen kom för att såklart skulle någon börja bråka. ingen riktigt fest utan bråk tydligen :-)

idag har jag inte mått så himla bra faktiskt, men jag lever :-D heh. har tyvärr inga bilder från igår, det var joyo som fick stå för fotandet för min kamera dog :-(

jag hade inga nyårslöften detta året. eller jag har ju bestämt mig för att ta tag i mig själv och börja träna. vill ju inte komma och se ut som någon jävla deg till beach 2011 ;-) haha. får väll se hur seriöst jag kommer ta tag i detta, om jag känner mig själv rätt så brukar det bli mycket snack ingen verkstad när det gäller sånt här..

RSS 2.0