When butterflies are in love, do they feel humans in their stomach?

tredje dagen i skolan avklarad, har varit ganska drygt eftersom vi har varit uppe på transport ända sen i måndags och det finns ju inte sådär jättemycket man kan göra när skolan precis har börjat. först idag fick vi lite att göra men det var utomhus grejer och jag frös så äckligt mycket, ville döööö.
om tre dagar bär det av till turkiet, ska bli så himla skönt att få lite färg och komma bort från regniga sverige!
Går inte sådär jättebra på lägenhetsfronten heller.. finns inte en enda ledig etta och något annat har vi inte råd med så det är bara att vänta och hoppas på att någon flyttar ur sin etta snart!
nu ska jag blåsa håret! ha det braaaaooo
sara och jag!
ser ut som att jag nyss hade gråtit, men det hade jag ikke!

live laugh love

jag älskar att blogga, det märks va? inteeeeeeee
första dagen i skolan idag, sög riktigt jävla hårt, redan skoltrött och skulle göra vad som helst för att slippa den! men ska jag ha något jobb så lär jag väll få stå ut i TVÅ JÄVLA ÅR till. ah.
jag och älskling håller på att ordna lägenhet i säffle också, hoppas på att hitta någon som inte är allt för dyr och som ligger på ett bra ställe :D
hade egentligen inget att skriva, så avslutar här! hadet braaa

something you said kept me up all night.

Har nyss plockat ihop älsklings kläder eftersom han bor hos sin bror nu, kändes riktigt ledsamt eftersom han har varit här hela sommaren och nu helt plötsligt ska han inte vara här, hemskt ensamt på mitt rum nu, vill inte ens sova här nere. men så är livet, skolan börjar snart och allt tråkigt som hör till. t.e.x som att gå upp as tidigt, inte orka något efter en dag i skolan, prov/läxor och ah ni fattar vart jag vill komma..
ska i alla fall färga håret nu och sen vet jag inte vad jag ska göra.
Älskar min älskling över allt annat, han är det finaste och bästa jag har!<3

fly away

Hade verkligen problem med att sova igår, hade en miljard tankar som snurrade i huvudet och jag var ledsen och arg och ah jag vet inte allt. ibland har man verkligen dåliga dagar! gick tillslut upp och la mig på soffan med min gamla elefant nalle och kollade på våra värsta år och då äntligen kunde jag somna. hoppas bara att den här dagen blir bättre..
vill att älskling ska komma hit idag, han har bara varit borta i två dagar men det känns seriöst som en hel jävla evighet. sjukt.
barnslig jag är, men det får man vara ibland.

.

Är på kassaste humöret, känns som att jag skulle kunna spy när som helst, har världens klump i magen. uh vad blire. ska kolla på den sorligaste filmen i världen och grina gärnet, känns som att det blir bättre om jag får gråta lite.
intressant inlägg, ah.

People are not mirrors, they see you completely different than the way you see yourself.

Är hemma hos linn i säffle, vaknade vid halvtio idag, som vanligt.. Vet inte vad vi ska hitta på idag, blir nog rätt lugnt tror jag :-) vaknade inatt och skulle hålla om älskling men märkte då att det var linn som låg där, lite chockad blev jag! haha
har inte sådär jättemycket mer att säga så vi hörs när vi hörs!
hittade en söt bild på mig och min lilla kusin olivia!

måndag

har nyss färgat håret och sitter just nu i sängen, köpte rena skit hårfärgen också, den tog inte bort min utväxt och det var ju liksom själva meningen med att färga håret.. jaja.
Idag åkte älskling till arvika för att träffa sina kompisar och så, själv ska jag åka till linn lite senare :-D saknar älskling redan, lite fult eftersom han åkte för typ två timmar sen eller något, men så är det :-)
längtar till helgen också! ska ut med min saknade vän jacko till skruvstad, blir grejer det ;-D
det där var inte igår direkt, saknade tider!

-

dålig uppdate, jag vet. men det är faktiskt sommar och nu när det ÄNTLIGEN har kommit lite sol på dagarna så vill jag passa på att njuta av det :-) som jag skrev i förra inlägget så har sommaren gått jävligt fort! känns som att jag inte har hunnit med något alls nästan, men det är väll skönt det med, en helt lugn sommar för en gångs skull? :-) det börjar närma sig resan till turkiet med mamma, mormor, sara och gölie. längtar som satan! fast längtar inte till att vara borta från älskling i en hel vecka, kommer svida det!
han är i karlstad idag och han har varit borta i 4-5 timmar och jag saknar honom redan hur mycket som helst. nästan farligt sånt där..
om han kommer hem idag så ska han få installera sims2 djurliv åt mig, för det klarade varken jag eller jon förut.
jaja, nu har jag väll inte sådär jätte mycket mer att säga tror jag, så den/dom få personerna som läser denna ruttna bloggen får ha det bra och så kanske det hoppar upp ett inlägg snart igen, vem vet!

RSS 2.0