we all have stories we won't ever tell.

fan vad svårt jag har att starta ett inlägg, man skriver alltid "hej!" eller något liknande. så lamt.
.
jaja, var i skolan idag och vi fick sluta en timme tidigare, det är inte varje dag det inte! Imorgon ska jag köra halkbanan, är så jävla nervös, jeeelar! fyller även hela arton jävla år också. wehooo. kan köpa mina egna cigg, ska bli skönt faktiskt!
.
och sist men inte minst så blir jag säfflebo på torsdag, längtar! har varit och köpt vardagsrumsmatta idag och hygiengrejer, allra sista sakerna jag behövde så nu är allt komplett ;-) hahah.
.
ooooch vad mer? nej inget mer!

just sayin


A break up is like a broken mirror. It's better to leave it broken than to hurt yourself by trying to fix it.

söndag igen då, fan vad jobbigt. vill verkligen ha jullov nu! Idag är första firandet för mig, hos mamma. vi ska bjuda på godmat och cheesecake! fan vad jag har varit sugen på det länge :D
.
enda minuset med att det kommer folk hit idag är att jag inte orkar ta på mig några andra kläder än min goa rosa mysdress...
.
har väll inget att skriva egentligen så ni får ha en bra dag!
turkiet, fan vad jag saknar det! (såg väll inte så glad och pigg ut på den här bilden, men jag var sjuk! haha)

-

jag har inte varit ledsen på länge, har mått bra största delen av tiden. men just nu känner jag bara för att somna och aldrig vakna igen.
.
Jag saknar det, jag saknar det så jävla mycket.

vänersborg

Har varit i vänersborg idag med klassen på VBG och gått en rundtur där,  var inte speciellt kul men skönt o slippa en vanlig skoldag ;-) jag och rebecka letade efter snygga killar, men dom anställde nog inte snygga folk där I think...
synd!
.
som tur var hann vi med bussen på med några minuters marginal, annars hade vi fått sitta och vänta i en timme och då hade jag dött för så kissnödig som jag var på hemvägen har jag aldrig varit i hela mitt liv, trodde kissblåsan skulle sprängas eller något! så när jag kom innanför dörren ville såklart vovven hälsa men jag prejade honom och kastade mig in på toan typ! hähä
.
Nu har jag bäddat ner mig i soffan och ska kolla på film tror jag, frågan är bara vilken?
soffaboggie


Du säger ”jag behöver dig inte längre” jag blir värdelös, och du blir ensam, som du vill ha det och som jag inte vill ha det.

I'm not wierd, I'm limited edition.

jamenjaaaa, måndag avklarad, prov ikke avklarat... fan, orkar inte göra om det, tusen sidor att läsa typ om bara jävla tunga fordon. spyyyyyr.
.
klarade mig igenom B-fasen idag också och nästan C. lycklig tjäääj!
nu ska jag lägga mig o kolla på peter pan hade jag tänkt och försöka sova för imorgon ska jag röntga foten och sen är det några på skolan imorgon som vi ska testa krocksäten grejs med och mäta hastigheten på bilar med någon laserskit, det blir nog bra detta!
nygift jag.

20/11-11

Har nyss duchat och nu sitter jag i min ziperall och försöker plugga på provet vi har i tunga fordon imorgon, det går inte bra alls för jag fattar ingenting.
Nu är det endast 9 dagar kvar tills jag fyller 18 och 11 dagar kvar tills jag flyttar, can't wait! ska bli så jävla skönt att kunna sova i min egen säng igen som jag inte har gjort på flera veckor. Lämna alla minnen här och börja om på nytt. kan inte bli annat än bra!
.
Okej, nu måste jag försöka läsa lite på proväcklet igen.
jag, jonas och carro i fredags!

FREDAG

äntligen fredag! vet inte riktigt vad det blir idag faktiskt, bea och sanella kommer snart hit och sen kanske jonas kommer en sväng, vi ville ut idag men det verkar dåligt med partäää. får se hur det blir med den saken, är i alla fall förberedd och iordning gjord! ha en bra fredag alla!
puss ;*

just gonna stand there and watch me burn.

jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig.
.
eller?

så jäääävla någonting

trött som ett jävla as idag, och alla andra dagar också på senaste tiden iofs. kan inte somna på nätterna och det resulterar i en jävligt trött person i skolan, vi började med truck idag och skulle kolla på några filmsnuttar och sen svara på frågor, vet inte hur många gånger jag lyckades somna sittandes eftersom jag inte vågade lägga huvudet på bänken för då hade jag väll fått däääääng.
.
I vilket fall som helst så ska jag äta pomfritt snart som jag har varit skitsugen på! och efter det ska jag lägga mig och kolla på titanic, längesen som fan jag såg den och det är ju faktiskt min favorit film. Och så ska jag träna lite på provet vi har till veckan, kill me.
.
EDIT: pomfritt kan ta sig i röven. fyfan

bakom varje skratt, och i varje glimt i ögat, det är alltid du, i mina tankar, i min drömmar, och ständigt i mitt hjärta, det är alltid du, alltid är det du.


Jag är inte arg på dig för vad du gjorde, jag är arg för vad du inte gjorde.


lördag

Trodde att jag hade söpe bort förkyldningen, men jag hade sooooo wrong. kände mig skapligt frisk imorse men sen började jag bli snuvig igen och hostan kom tillbaka och som pricken över iet började jag blöda näsblod också. wihoo
.
Nu är det inte sådär jättelänge kvar tills jag flyttar, inte så länge kvar tills jag fyller år och heller inte så länge kvar tills jag ska göra halkbanan, som också ska göras på min födelsedag. känner verkligen ångest inför att göra den. uuuuh
.
Idag ska jag och mamma börja packa lite smått inför flytten, typ leta gardiner och skit. blir nog bra!
nyår förra året hemma hos min älsklingsjacko, saknar att vara blond saknar att ha långt hår och saknar att vara sådär jääävla brun, måste börja sola, får fan ångest. hejdå

tankar.

När jag är ledsen och tänker "fan jag kommer aldrig fixa det här utan honom" och får känslan av att mitt liv har rasat och världen kommer gå under typ, då försöker jag tänka att här sitter jag, gråter över en kille som lämnade mig samtidigt som ett litet barn sitter i en annan världsdel och gråter för att hans/hennes föräldrar dog i en bombattack.
.
Då känner jag verkligen hat mot mig själv. Killar finns det tusen av, även fast man känner att man aldrig kommer älska någon annan igen just för stunden. Men föräldrar då? man kan ju inte direkt skaffa sig nya, det finns bara ett exemplar av ens föräldrar.
jag går långsamt, men jag går aldrig tillbaka.

tjenrääää

är hemma hos pappa och har varit det sen i söndags, blev rå förkyld igår natt och nu rinner snoret jävlar i määääj.
.
Funderade på att stanna hemma från skolan imorgon för känner mig inte så jävla friskus men då kom jag på att jag har ett litet möte med kuratorn imorgon mitt på dagen, det sög ju dessvärre. Men om jag har tur kan jag få en annan tid på fredag så kan jag spendera hela dagen imorgon och bara försöka bli frisk för det här orkar jag inttääää.
.
Nu ska jag gå in på toa o skita, fast nej det ska jag inte. men ska däremot tvätta bort sminket och borsta tänderna!
så jävla intressant är jag, inte.
.
VÄNTA, måste berätta en till tragisk sak... känner ingen smak och ingen lukt och idag gjorde vi min favorit mat här hemma. fattar ni hur djupt deprimerad och ledsen jag var vid matbordet eller? tror inte ni förstår mitt lidande...
.
hejrå

-

Det svider i hjärtat och jag faller isär,
vill fly bort från allt, orkar inte stanna här,
finns så många minnen,
kan inte glömma det som var.

ni kommer inte ångra er!

Har nog funnit den mest inspirerande och bästa bloggen under min livstid (ja jag är över hundra år). Detta är en kille på 21 år som bloggar om människanskroppen, eller hur man ska säga det. Han vill alltså hjälpa alla missnöjda personer att börja tycka om sina kroppar och det gör han också med hjälp av läsare som skickar in bilder på sina kroppar, ska inte säga så mycket mer för resten får ni ta reda på HÄR. ni kommer inte ångra er :-D
var som ett pistolskott genom hjärnan, som ett knivhugg genom hjärtat, men jag lever än.

RSS 2.0