härligt

guuud vad jag älskar att vara sjuk. eller mitt imunförsvar verkar åtminstonde tro det..
har hostat mig aldeles hes, låter ungefär som en rökande alkolist. usch

idag slutade min fordonslärare roman, klagar inte direkt. ska bli skönt att få den nya läraren per! hoppas att frånvaron slutar krångla när vi byter lärare för den har varit väldigt konstig..

imorgon ska jag kanske in till stan med mina sötisar. men det får vi se, hatar att följa med andra när dom ska shoppa utan att jag själv kan göra det. måste skaffa mig ett extra jobb så att jag kan tjäna lite cash! ;-)

jag och joyo gick in på leksaksaffären förut och köpte ett varsitt tefat helt barnsliga :-D åkte lite men det blev så fruktansvärt kallt! mitt hår frös till och med till is :-( och nu är det närmare 20- grader. diggar inte vintern alls mycket kan jag försäkra er om.

får bli ett kort inlägg för min dator dör snart och jag orkar inte hämta laddaren!
puss puss


myser i min nya halsduk som jag köpte i ullared!

ulla-red en häst

nu snart åker vi till ullared :-D! ska bli riktigt kul och skönt att kunna köpa mer saker för mindre pengar ;-) hihi.
klockan är kvart över ett och jag har inte ens packat än och vi ska upp sex.. bra tajming jag har.
får helt enkelt sova i bilen på vägen dit.

har haft en hyfsat lugnt helg, har inte druckit men har varit ute ändå. kan vara skönt att inte dricka ibland! men till helgen blir det ALL IN :-D wihoo!

nu ska jag kolla vad för kläder jag ska ha på mig imorgon osv!
puss puss

fredag!

sitter här och lyssnar på musik, klockan är halv tio och jag har inte en aning om vad jag ska göra. planerade att ta det lugnt idag men jag är inte alls sugen på att sitta här hemma och ruttna längre!
vill ut :-D

kanske skulle försöka fixa mig till grums och göra något vettigt?
det märks!
puss puss


is kallt

nu har verkligen den där "jobbiga kylan" kommit, det riktigt isar i hela kroppen när man är ute. detta gillar jag inte för fem öre! hemskt om man ska börja längta efter sommaren innan ens vintern har startat på riktigt liksom. och i all denna vinter depp så sjunker självförtroendet faktiskt, det känns jobbigt att kolla mig i spegeln, man ser grå och tråkig ut och alla negativa saker bara bombarderar. nej, vintern kan jag vara utan!

min högsta önskan en så här kall årstid är att vinna på lotto och köpa en villa utomlands där jag kan bo på vintern, fly med fåglarna ungefär. gud vad härligt!

nog pratat om denna negativa årstiden! måste tänka på det possitiva som för tillfället är ullared! åh, kan knappt bärga mig. JAG SKA SHOPPA LOSS ;-)

nu ska jag lägga mig och kolla klart på harry potter och halvblodsprinsen!

god natt och sov gott! ;*

väldigt passande!

åh, jag har varit helt utsliten hela dagen. och först nu blir jag jättepigg! känns så himla passande.
måste väll försöka sova eftersom jag ska till skolan imorgon men det kan bli svårt. speciellt nu när jag börjar bli så himla taggad för ullared! haha.
men ska göra ett gott försök och så får jag se hur det går.

pusspuss


tog lite bilder med sötaste viktorija förut! hihi

ingen kan älska som viiiiiiiiiii

lyssnar på "ingen kan älska som vi" så himla bra låt, och filmen står högt på min topplista också!
jag har inte varit i skolan idag, vilket jag inte var igår heller, har inte kännt mig så pigg fast imorgon ska jag tvinga mig iväg för nu är febern borta! tror jag..

har spenderat min dag med pappa i lastbilen och bara suttit där och stirrat! haha. inväntar pizza nu kanske inte det bästa, kommer bli fet som en gris. fast å andra sidan så lever man bara en gång och då måste man ju få njuta ibland ;-) hehe
senare blir det nog en tur till stan, pappa ska kolla ljusslingor till hans "ren med vagn".


jag ska uppfinna en dryck som jag ska ge till alexander skarsgård så att han blir ung igen, sen ska jag gifta mig lyckligt med han och få två barn. that´s it!

sjuk igen, kul liv. dö

jag måste verkligen vara helt otrolig!
började må illa och få ont i huvudet när vi åkte hem från kd förut och när vi kom hem hade jag verkligen aaaasont i huvudet så jag la mig på soffan ett tag men det blev inte bättre.

jag tog febern och det visade sig att jag hade 37,5 och jag har i vanliga fall 36 så det var inte så konstigt att jag mådde dåligt :-( men jag drack en sån där äckel alvedon och nu mår jag lite bättre. frågan är ju bara hur jag ska kunna dricka sånna där i skolan imorgon? :-D haha.

nu ska jag plugga på mitt fordonsomprov som jag har imorgon, segt men det är först nu den fruktansvärda huvudvärken har gett sig lite!

brrr!

nu har jag avslutat en dag i  skolan, kallt och snöigt har det varit! har inget emot snö men när det snöar jumbostora flingor och blåser så är det inte det bästa jag vet..
sitter och kollar på top model och samlar mod för att ringa till barnmorskan. ska nämligen sätta in en p-stav och jag ska ringa och komma överens om en tid. usch hatar att ringa till folk jag inte känner!

jag väntar även på svar från sjukhuset, hoppas de har något svar på varför jag är så trött, törstig osv :-)

nej, nu ska jag nog slå den där barnmorskan en pling! om jag vågar..

hade det bra!

trött törstig och kissnödig!

just nu försöker jag reda ut vad som är fel med mig? ;s har varit på sjukhuset och kollat mitt blodsocker eftersom dom på sjukhuset trodde att jag hade diabetes pga allt vattendrickande allt kissande och min sjukt jobbiga trötthet!
men nej, det var inte problemet. ska dit på fredag igen till en läkare eftersom sjuksköterskan tyckte att det låt konstigt att detta.

jag stannade hemma från skolan efter att vi kom hem för jag var huuur trött som helst. somnade direkt och vaknade vid tolv igen. skönt! :-)
ska nog dra mig mot grums sen till joyoooooooo. gosigt!

nu ska jag kolla om jag har några kläder som jag kan ha på mig idag, vi hörs! ;-)

lalalalala

hej på er! har inte uppdaterat på några dagar men jag har inte orkat, ibland känns det jävligt tomt i huvudet och då kommer man helt enkelt inte på vad man ska skriva om :-)!

men jag ska berätta lite om min halloween helg för er + visa lite bilder ;-)
vi "firade" våran halloween hemma hos bästa linn, dansade och hade kul! haha, ingen kunde låta bli hannah´s snygga snopp ;-) den var poppis bland brudarnaaaaaaaaaaa.hehehehe

senare så var vi några stycken som drog vidare till grums, vi satt ute och pratade med massa folk och sen så kom så klart polisen. oväntat liksom, nää. vi fick springa som jubelidioter in i skogen och stanna där tills dom var borta ;-)skönt liv man har i sletgrums.
jag och jacko drog med några idioter hem och där började vi bråka så vi drog hem :-) var en helt okej kväll!

i lördags drog vi ut väldigt sent för det blev lite krångel, men tillslut kom vi iväg. var inte sådär jättekul men det dög. träffade på lite knäppt folk och sen sov vi hos joyo :-)




hannah var lätt snyggast den kvällen! snopphannah




som sagt, ingen kunde låta hannah vara ;-)

och för dom som inte fattar så var jag lady gaga ;-D

RSS 2.0