sjuk!

hej! hur är det med er?
själv har jag fått världens rethosta och förkyldningen som vägrar ge med sig sitter i än. illa när det är valborg och allt imorgon. men det stoppar mig inte ändå ;-)

var hemma från skolan i förrgår. igår gick jag till skolan även fast jag var total död efter en natt med hostning. så idag skippade jag skolan för jag får ju ändå inget gjort när jag är så trött. har i stort sett legat och degat framför tven heeela dagen. kan vara skönt det med när man är hängig :-)

kollade min garderob förut också efter något som jag kunde ha på mig imorgon. men det var inget som lockade mig direkt. som vanligt.. men får väll ta på mig något av det vanliga. eller kanske ska ta klänningen jag hade på balen tillsammans med de svarta jeansen och ett skärp som gör klänningen lite mer annorlunda :-)

jaja, vi får se. men nu ska jag fortsätta kolla på det okända :-)
puss!

jag har blivit laaaaaaaaaat

ja, som jag skrev, jag är en riktig latmask! jag har fuskat med träningen som bara den. fy på mig! måste nog ta ett riktigt tag i detta om jag ska kunna få någon bikini body ;-) haha.

märkte att jag inte har uppdaterat på ungefär en vecka. har blivit lat med bloggen också :-) men så ärdet! var i skolan idag i alla fall, vi  tre olika slags schnitzlar och sen en pasta deg. efter det slutade vi. imorgon blir det nog ingen skola för mig eftersom micke (min kökslärare) inte gillade min snuva imorse när jag kom till köket (a
och nu är både snuvan och hostan värre. en envis förkyldning är det jag har fått!

helgen har jag spenderat i grums, linn passade simon och wenches lägenhet och jag var med henne :-) har umgåtts med trevligt folk och druckit på det. härligt!

ja, det är ju valborg till helgen också. åker förmodligen in till stan och är där ett tag sen vidare någon annanstans. vart vet jag inte än ;-) får väll hoppas på en lyckad kväll i alla fall!

nu ska jag gå ner och äta bullar! hähähä

och jag vet att jag är tråkig när jag inte lägger in några bilder men jag orkar inte ta en massa bilder hela tiden ;-)

hos daddy :-)!

sitter hos pappa just nu :-) har hjälp till att laga mat oså, skulle ju städa men jag behövde inte för han tyckte inte att jag skulle städa ihop mina pengar. bra på ett sätt men ibland vill man ju förtjäna sina pengar ;-) haha. hade hoppats på att träffa sara innan jag åker hem men vi får se när hon kommer tillbaka från stan :-) hinner nog eftersom jag inte ska hem än på ett tag. imorgon är det redan torsdag och efter det kommer fredag! :-D gud vad skönt med helg kan jag lova! ska ut med mina tjejer, mys! :-D hade tänkt att slänga in en snygg bild på mig hannah och sara men det är något fel så jag kan inte klicka på länken :-( kanske fixar det sen, håll utkik!

big disappointment!

när jag vaknade imorse möttes jag av en stor besvikelse! DET SNÖADE :-o jag som trodde att sommaren var här vilken sekund som hellst. men nu tittar solen fram faktiskt :-) ska hem till pappa och städa om en liten stund, måste käna lite pengar nu när det är så fattigt, vissa är inte lika rika som andra ;-)haha! kanske slänger in ett inlägg senare om jag hinner och kommer ihåg :-) pusspuss

inhandlat

åt ingen middag med mamma, vi handlade för pengarna istället ;-) mycket bättre! fick två tröjor två trosor och ett skärp :-)


inhandlat √

middag på stan!

hej på er :-)!
tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt innan jag åker in med mamma till stan, hon ska bjuda mig på middag ;-) sött! har nyss duschat och gissa om mitt hår är tovigt! använde inget balsam för mitt hår torkar snabbare utan det men jisses vad det är tovigt!

slutade egentligen klockan fem idag med jag och jacko blev klara i köket såpass tidigt att vi sket i sista lektionen. vet någon som kommer skälla på oss imorgon och det är Maja. men vi har ju inte skolplikt så hon kan ju inte vara sur eftersom vi förstör bara för oss själva :-) jaja, nog om det.

ska springa ner och blåsa håret nu, hörs väll när jag orkar blogga igen ;-) hähähä.



your world is my world, your fight is my fight.

look alike?

ryan sheckler vs. justin bieber
            
             
            

                                              vad tycker ni? jag tycker dom är jätte lika :-) börjar undra om dom inte är hemliga syskon faktiskt. hah!
                                                                  
                                                  


kanske dags att vårstäda ;-)

hann inte med ett inlägg igår som ni kanske la märke till :-) men jag var ute och umgicks med mina vänner istället ;-) vi åkte till burger king och åt, gott var det!

eftersom det är så fint väder undrar jag faktikst varför jag sitter inne på datorn? tänkte gå ut och lägga mig i solstolen när jag kom hem men jag hamnade på soffan :-) haha.

tror ni att det är långt kvar tills sommaren är här nu? det tror inte jag :-D man kan ju nästan ligga och sola i bikini, om det inte blåste så mycket iof.

jo förresten, jag tänkte säga att det kommer nog inte bli någon bra uppdatering nu när det är så fint väder ute så nu kanske inte ska förvänta er ett inlägg varje dag. känner mig inte så sugen på att sitta framför datorn när jag kan vara ute och umgås med mina otroligt underbara vänner :-) nu sticker jag ut i solen :-) hej!


!

sitter i skolan och tänkte bara visa att jag lever ;-) har varit sjukt dålig uppdatering under lovet men jag ska se om jag kan ordna detta nu när skolan har dragit igång igen. blir ju lite mer ordning och reda på saker och ting då :-) haha.
ni kanske får ett inlägg senare om jag hinner :-) har planerat en dag med tjejerna idag ;-)


kass uppdatering, jag vet!

jo jag vet att jag inte uppdaterat på två dagar eller något men jag har haft annat för mig :-) det är ju lov och då vill jag ju inte spendera min tid framför datorn direkt ;-) men jag ska försöka komma ihåg vad jag har gjort under dagarna som jag inte uppdaterat.

tisdag, jag och sara åkte till hannah och sov där, maria kom dit efter ett tag och vi tog det mest lugnt och vilade inför onsdagen ;-)

onsdag, vi åkte till grums och fixade med alkohol och allt som skulle fixas. sen gjorde vi oss iordning och började förfesta vid sju ungefär och kvällen var rolig ända tills det blev bråk bråk och mera bråk :-/ fast jag var glad ändå haha :-) vi sov hos hannah igen och när jag vaknade imorse så var jag väldigt förkyld :-( vaknade halv åtta och hostade som en galning och sen somnade jag och vaknade halv nio och då hostade jag ännu mer och var jätte snuvig. usch!

idag har jag bara tasgit det lugnt med angelica, vi har käkat pizza och kollat på film :-) inväntar hannah, linn och marcus just nu. och så skulle kanske carro titta förbi sen också :-) skriver kanske senare.
pussssssy

(har tyvärr inga bilder från igår)

mammas dag!

hejjoo :-)
sitter här och snörvlar och hostar, gissa varför? jo jag har blivit förkyld. idag är det min älskade mors dag hon fyller nämligen år! så därför tänkte jag tillägna en liten text från mig till henne.

Mamma, vad skulle jag göra utan dig? du finns för mig i vått och torrt och jag skulle inte klara ett liv utan dig för du betyder så obeskrivligt mycket för mig! älskar dig du är den bästa mamman som finns♥ hoppas du får världens bästa dag!

nu ska jag kila ner och äta kladdkaka med smält choklad på och sen bär det iväg till moster ramona och äta middag :-)


soooooooooooooooooooooooool :-D

jag kan nästan inte förklara hur glad jag är! känns verkligen att våren är här nu :-D (även fast det är lite snö kvar) satt nyss ute i solen och gud så skönt det var! fick till och med lite färg ;-) man kan inte tro att solen tar redan nu men det gjorde den! folk kollade på mig som om jag var helt knäpp när jag satt där ute :-)

har haft en lugn dag än så länge och jag ska ta det lugnt ett tag till innan jag börjar fixa mig :-)


:-D

godmorgon! anledningen till att jag inte skrev något mer igår var för att jag tog mopeden och åkte till grums :-) jag hängde med jacko och sanella in till kim en liten stund. åkte ju till grums för att vara med linn så vi möttes på järpe! och resten av kvällen var vi hos wenche och simon :-)
drack lite och pratade gamla minnen ;-) jisses vad jag skrattade när jag och wenche pratade om alla sjuka grejer som vi gjorde när vi var mindre :-D hahaha!

eftersom det är påsk idag så ska vi till farmor först med en blomma och sen ska vi till morbror jimmy och äta mat :-) mysigt! och senare ikväll taggar vi för parteey!

nu ska jag hoppa in och duscha! hörs maybe senare ;-)


påskägg!

har nyss varit ute och letat påskägg med nicke, jon, putte, arvid och gustav :-) ni kanske tycker att det låter dumt att jag som är sexton år går och letar påskägg? men jag tycker det är mysigt, en grej som man gör tillsammans liksom :-)

jag och sanella har även tagit oss en trip till segmon för att hämta min moped. och på hemvägen åkte vi förbi edskyrka :-) ikväll ska jag nog kanske ut med linn, wenche och mackan! men får se hur det blir med den saken :-) nu ska jag i alla fall sätta på hög musik och städa järnet!


påskgodis! mumma ;-)


nyvakna och hungriga!

ligger fortfarande i sängen även fast jag vaknade fem i elva. är hungrig som fan så ska nog gå ner och få oss något att äta snart :-) sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. igår pratade vi på att åka till segmon och gå påskparaden men vi får väll se hur det blir med det :-)
skriver mer senare! puss

sänghäng!

just nu sitter hannah och kollar igenom gamla skolkataloger och klagar på hur fula alla var ;-) haha speciellt dom som nu helt plötsligt har blivit "snygga" fjortisar men som innan såg ut som herk! *HOOOOST*.
sara ligger brevid mig och halvsover ser det ut som. trött som vanligt hon ;-) haha.

var med jacko och sanella förut också! alla tre var på härj humör så vi skrattade som idioter hemma hos jacko. jisses!

hannah ska snart åka hem och då ska jag och sara kolla på film, eller sara kommer somna så jag får kolla sjeeeeeeeeeeeeelv. hähäh! men om jag ska vara ärlig är jag också lite trött.

så nu säger jag nog godnatt och sovgott :-)


 


hittade en gammal bild från saras bilddagbok när jag och bea målade oss som negrer i skolan ;-) men då kom Henrik ( beas mentor) och förstörde det hela :-( han sa att om vi inte tvättade bort det så skulle vi bli hemskickade.


fixat och klart inför lördag! ;-)

kom hem för ca en halvtimme sen. har varit i grums och fixat lite smått och gott inför lördag ;-) träffade Iana en snabbsväng också innan hon skulle på möte. känns som att det var evigheter sen jag träffade henne. vilket det nog var när jag tänker efter!

idag har jag även gjort något ovanligt! som ni kanske vet åker jag och jacko med åtta bussen varje morgon fast vi börjar ju nio, och alla som går global på skolan hade sovit över på skolan inatt och på morgonen så skulle de spela rollspel men då var det så att några töntar hade dragit hem så jag och jacko blev ungefär tvingade att hoppa in för dom eftersom det kom en kille från stockholm som skulle vara med oss och då behövdes det ett speciellt antal personer. först blev jag väldigt tveksam och jag verkligen ville vara med men om jag ska vara riktigt ärlig så var det riktigt kul :-D en sak jag lätt skulle kunna göra om!

inväntar sara också, får väll se när hon kommer. vi ska käka tacos oså ikväll men sen vet jag inte vad det blir, förslag någon? :-D ni får gärna höra av er!
nu ska jag lyssna på musik och ta det lite lugnt en stund, uppdaterar senare ;-)



RSS 2.0