rubrik saknas

äntligen! har jag köpt en ny mobil, byebye iphone ses aldrig mer! (eller jo det gör vi, eftersom min bror ska få den..)
köpte en sony ericsson t715, en rosa. great :-D
vill ha helg också, väääldigt vääääldigt mycket! men dagarna går fort, hoppas jag :-)
orkar inte skriva mer, har fått jordens bloggtorka för jag har ingenting jag vill skriva om!
men puss och godnatt ;*


jag idag!

och på den här bilden gjorde jag en förbjudet ful min, det är därför viktorija skrattar åt mig. ville inte skrämma er med mitt ansiktsuttryck så jag täckte för mig ;-) men viktorija är däremot lika söt som alltid :-D

och jag saknar ted såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket!

studiedag

Imorgon är det måndag och då har jag studiedag, så himla skönt! en extra dag med helg, även fast jag nog måste sätta igång med lite plugg som jag är efter med så får jag sova länge ;-) ska snart gå ner  och dansa lite och förbränna några onödiga kalorier!
sov sött ni som orkar läsa min blogg ;-)


vi rymmer bara du och jag

söndag idag, och dom flesta ska till skolan imorgon antar jag. men inte jag :-D har studiedag imorgon vilket känns otroligt jävla super skönt!
igår kom ju sara till mig som ni vet och vi laddade hem en massa skräckfilmer och laddade upp med god mat och godis.. mitt i natten kände vi oss jävligt feta och äckliga av allt godis så vi sökte upp kaloriförbrännings danser på internet och körde hårt i en o en halv timme om inte mer. kul som fan var det men jobbigt! runt fem-sex på morgonen däckade vi på soffan. har haft riktigt roligt, som alltid när jag är med sara :-D

Idag får jag se vad det blir, ska gå upp o duscha snart för känner mig som en rutten potatis eftersom jag bara har legat i soffan hela dagen idag! usch. haha

ha en bra söndag alla! puss ;*

do it like a dude

hej! hoppas ni alla är jävligt bakfulla o äckliga för det, är inte jag :-D somnade runt nio på soffan igår kväll, skapligt sliten efter boxningspasset! men jag fick inte sova skönt hela natten inte. vaknade vid halv ett med jordens magsmärtor så låg i foster ställning i soffan och kved, tog smärtstillande mot akutsmärta+ en panodil och efter en kvart började det  försvinna. himla tur det för satan vad ont jag hade!
börjar tro att det är p-ringen som spökar, har haft ont i magen från och till sen jag satte in den. men det märks väll om det fortsätter eller om det slutar för annars måste jag fan kolla upp det.

Nu är våren här för en stund, skulle bli snö under veckan igen och till det ger jag tusenmiljarder tummar neråt till. fyfan, och det värsta är att man verkligen känner NU ÄR DET VÅR WIHOOOO och så bara säger dom på vädret att det ska bli mer snö och minusgrader. dom kan köra upp den där jävla väderprognosen i röven tycker jag!
förut när jag borstade tänderna så såg jag stekaroljan på hyllan i skåpet och när jag luktade på den ville jag bara grina floder för jag längtar så jävlajävlajävla mycket till sommaren!! åh :-(

nu ska jag sminka mig lite, känner mig fruktansvärt blek och trist. haha
ha en superbra lördag för det ska jag ha med saraaaaaa! puss ;*



Dag 16 – Min första kyss

jag kommer ärligt talat inte ihåg min första kyss, och eftersom jag inte gör det så var den nog inte så bra och inte heller värd att minnas ;-)

life is a highway, I wanna ride it all night long.

äntligen fredag, eller något.
Idag ska jag inte ut utan ska bara vara hemma o kolla på film med mamma. är helt slut efter dagens boxträning som var med Ulf vilket gillas! han kör dom hårdaste passen :-D och jag bröt ingen nagel, good 4 me! det har dessvärre blivit något cp med min högra handled så jag får asont varje gång, ändå har jag sånna där bindningar runt handlederna men det känns som att dom ska gå av ändå :-( fy.

Imorgon åker mamma till rättvik med grannen maria och kollar på nicke när han spelar bandy match och då ska dom sova på hotell så bästa sara kommer hit och håller mig sällskap under natten :-D har saknat den idioten!

ska snart kolla på Bastard out of carolina, har redan sett den och den är hemsk men ska kolla på den igen ändå :-) saknar ted otroligt mycket också, fy :-(


Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

idag har jag tights och två vanliga enkla linnen på mig, orkar inte ta en bild på det haha.

bara döda fiskar går med strömmen

heyaa

vill börja med att önska min fina kusin och bästa vän lycka till på hennes grease uppvisning som hon ska ha ikv med sin klass! ska bli jättekul o kolla på den :-D

Idag har jag inte gjort alls mycket, var hemma från skolan för att bli klar med några arbeten jag är efter med i skolan, är dock inte klar än... drygt.

har inget mer att skriva för jag har världens sämsta fantasi just nu! men puss o hej


osminkad och oplattat hår, nya grejen? näää

barnvisor

sitter och lyssnar på barnvisor som jag lyssnade på när jag var liten med gullan bornemark eller vad hon nu heter. inte undra på att alla barn som lyssnat på detta är knäppa på ett eller annat sätt för jag känner mig psykstörd när jag sitter och lyssnar på det!
dom sjunger samma saker om och om igen med samma jävla fula melodi hela tiden. när jag får barn ska dom fan inte lyssna på sånt här, blir fan mörkrädd!


a million thougts and they´re all about you

har varit väldigt dålig på att uppdatera under helgen, eller inte bara dålig utan jävligt urkass eftersom jag inte har skrivit ett enda inlägg ;-) anledningen till det är för att ted har varit här hela helgen och istället för att sitta vid datorn har vi kollat på film och bara tagit det jävligt lugnt :-) skönt det med ibland! har i allafall varit en superbra helg och jag hatar att den tog slut så fort :-( blä

Idag var jag i skolan och vi fick sluta halv ett bara för att vi är Per´s änglar (a) haha, nej men han är helt enkelt för snäll och han säger aldrig emot oss typ. tog i vilket fall 13.05 tåget till grums och sen buss hem till kära lilla fula sletna slottsbron.. ;-) ska snart gå ner och plocka ihop tvätten, trodde att vi hade tvätt tid klockan tre men så var det ju inte så jag kunde slöa i soffan längre, häääärligt. senare drar jag iväg och bygger på mina body builder muskler...?


gjorde gelé naglar i fredags också vilket gjorde att jag blev illa tvungen att ställa in boxningen, man vill ju inte bryta en nagel heller (a) vanlig manikyr utan smyckning och sånt där skit :-)

ni får ha en fortsatt bra måndag, om det går? början av en heeeel vecka av skola/jobb väntas ju... puss ;*

what´s left of me

hej!
idag försov jag mig, hade inte tänk att gå till skolan men när första larmet ringde på mobilen så bestämde jag mig att gå ändå. dom andra tre larmen jag har på stängde jag nog av i sömnen för inte vaknade jag och inte hann jag med någon buss i tid heller så jag sket i det :-) haha.

sitter just nu och lyssnar på lite skön musik och väntar på att lilla sjöjungfrun 2 ska ladda klart. och nej jag kommer aldrig växa ifrån barnfilmer för er som tror att jag är dum i huvudet ;-) ska träffa min finfina kusin sara sen och kanske sova hos henne eller om hon sover här, det märks ju hörni!
Har kollat på bilder och läst lite mer om turkiet eftersom vi åker dit i augusti, längtar så att jag spyr snart tror jag, längtar lika mycket till sommaren också! ååååhblu

börjar störa mig jävligt mycket på att träningen inte ger några resultat på mig också, har ändå tränat ett bra tag nu så något pyttepytte litet måste det väll synas men neeeeeeeeeej. känner mig inte det minsta lilla starkare heller, bara fet och äcklig. ovärt

jaja, nu har filmen laddat klart så ska ta lite jordgubbar och lägga mig i soffan o kolla på den!


(jag vet att jag lovade bilder från carro´s 18års fest också, och dom kommer men inte just nu :-) )

rubrik saknas

söndag, vi alla älskar ju söndag lika mycket antar jag.. dagen innan skola/jobb och dagen efter festen = inte brÅÅÅÅ

har inte skrivit på några dagar insåg jag förut, men kan dra min helg snabbt! i fredags kom linn till mig för vi skulle typ ta det lugnt oså, men hamnade på fest i säffle. olikt mig att åka dit eftersom jag hatar säffle meeen jag hade roligt trots det :-D sletsäffle kanske inte är så illa ändå? ;-) heheheheehheheeÄrfbknsldöäv

igår firade vi carros 18års dag, fast hon fyllde i måndags :-) hon lånade paviljongen eller hur fan det stavas nere på strandvallen, var lagomt med folk och jag hade skit kul :-D skulle egentligen vara nykter för jag mådde så jävla kasst efter fredagens roligheter men fick i mig en hel del ändå och det slutade med att jag var ute och åkte på isen med mina kilklackar och dansade på borden, rätt ironiskt ändå.
har inga bilder från igår för det var joel som skötte det, men kanske kan sno någon bild av honom när han lägger upp dom!

ska dra till pappa om någon timme också, har inte varit där på ett tag nu och jag orkar inte skriva mer nu för jag är ful och törstig som en fisk i öknen? undrar om fiskar dricker vatten ens? jaja. hejraaaaaa

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan har varit okej, förutom att jag är så förkyld. annars har den väll varit som alla andra veckor? inget speciellt har hänt så finns inte så mycket jag kan berätta om ;-)

ungdomsmottagningen

heyooo!

sitter och kollar på en dokumentär om en unge som har en jättestor hjärna, helt sjukt. Idag har jag inte varit i skolan för jag försov mig och så mådde jag inte speciellt bra eftersom jag är så himla förkyld :-( men tror jag är på bättringsvägen nu som tur är!

Åkte till grums till ungdomsmottagningen förut också eftersom jag inte har använt p-piller eller något på flera månader eftersom jag bara får så ont i magen av alla jag har testat så gav upp. Men nu har jag bestämt mig att jag ska testa nuvaring (p-ring) hoppas jag inte får något av alla biverkningar. Den jag är räddast för är att gå upp i vikt, men får hoppas på det bästa och att jag håller min vikt som den är nu trots p-ringen :-)

skulle ha tränat idag också, men vill inte riskera att bli ännu sjukare så jag sparar mig tills på fredag på boxningen! hoppas bara jag får med mig någon eftersom mamma jobbar sent :-)


jag igår, i min fina mimmi pigg tröja! haha

one two three, get down on your knees

hej hej hej hej, hur mår ni? bra hoppas jag! kan ju meddela att jag har åkt på jordens fetaste förkyldning på bara en natt. vaknade flera gånger inatt av att jag inte kunde andas pga att båda mina näsborrar var helt igentäppta. och nu är jag snorig hostig och hes, mysigt värre! eller inte :-) rätt trött på förkyldningar faktiskt, har ju varit sjuk i princip hela vintern..

som sara sa förut när hon ringde, "är du sjuk? IGEN?! du har kanske aids? du vore nog kolla upp det där!"
men jag är nog född med jordens sämsta imunförsvar bara :-) aids tvivlar jag väldigt starkt på att det är i alla fall ;-) haha!


In your eyes, the light the heat, I am complete.

tre konstiga sanningar om dig själv!



Dag 12 – I min handväska

Använder inte någon handväska just för tillfället men när jag gör det så slänger jag ner i stortsett allt som jag "behöver". dvs, läppglans, kamera, plånbok, lypsyl, hörlurar, vantar om det är kallt, tamponger utifall att, hårspännen, hårsnoddar osv. lite av varje kan man väll säga :-D

7/3 - 11

god kveeeeeeeeeell!

sitter och tittar på ullared och har nyss ätit en toast, usch då. menmen, har ju tränat idag så hoppas jag förbränner den! har väll inte så mycket att skriva direkt, tänkte bara uppdatera mig lite ;-) och jag vill köpa jeeeeeeeeeans, får ryck snart!


Dag 11 – Mina syskon

Jag har bara ett riktigt syskon och det är min lillebror Jonathan (Jon) som är 14 år. han är världens bästa bror och jag älskar honom högre än himlen. visst, vissa dagar vill jag bara strypa honom men så är det ju för alla syskon antar jag ;-) sen har jag ju en låtsas syster som är 5 år och bor med oss hos pappa, jag har alldid velat ha en syster och Viktorija är verkligen som en syster för mig. Oftast är hon världens goaste lilla skit unge men ibland kan hon vara lite elak hon med ;-) hon har också en tendens att bli "kär" i alla mina killkompisar, hon har även sagt att hon är kär i Jon. haha, rolig den lilla busungen :-D


jag och viktorija åker fritt fall på leklandet i karlstad, jätte dålig kvalité på bilden tyvärr :-)

en glad liten tjej :-D

och här är då min ärta till bror :-D bästa bror man kan ha, det lovar jag er!



Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

haha, någon bild får ni inte för min klädsel idag har bestått av bh och trosor :-D enkelt och skönt!

brinn i helvetet söndag

usch, vilken söndag. har rest mig från sängen en gång idag och det var när jag skulle hämta vatten. men, jag hade kul igår och därför kan jag stå ut med att må såhär idag :-D det enda minuset är väll att jag har mensvärk så att det känns som att jag ska skita på mig och föda en elefant på samma gång. men vad gör det om hundra år egentligen? h3h3

idag ska jag inte göra ett piss, jag ska ligga här och drömma mig till en skol lös värld. imorgon är lovet slut och jag ska grinaaaaa ihjäl mig när klockan ringer 06.00 imorgon :'( buhu

här får ni lite bilder från gårdagen, som för den delen spenderades hemma hos jacko. fint som snus det ni!








ja, ni får väll njuta av denna söndagen åt mig för det kommer inte jag kunna göra. fysatan, puss ;*

lördag!

hej!
nu har jag fixat mig klart, ska snart springa upp och få något i magen innan jag går bort till jacko :-) ska vara hos henne ikv och umgås med henne maria och sanella, kulkulkuuuul! huhu

här får ni dagens facelook och outfit! puss ;*




ha en trevlig lördag för det ska jag ha!

akuten

Min lilla broder trillade i trappen utanför maria förut och nu ska vi åka in till akuten för han har troligtvis brutit den, stackarn. men ni som har mitt nummer får gärna vara sociala eftersom det antagligen kommer ta hundra år där inne.

edit: vi blev hemskickade, dom hade så himla många patienter att vi skulle få vänta minst fem timmar. men dom lindade armen på honom och imorgon blir det tillbaka för att kolla om den är bruten eller ej.

puss ;*

movie

kollade nyss på en skräckfilm (ensam!!) men det får jag sota för nu. vågar inte lägga mig och sova för jag vågar inte släcka lampan. bra gjort emeli,grattis.


men, får väll kolla på lotta eller pippi eller något så att jag inte bli rädd mer! älskar barnfilmer :-D

Dag 09 – Min tro

jag tror på ett liv efter döden, jag tror inte att det blir helt svart när man dör men inte heller att man kommer till himlen och att gud står där vid en grind och välkomnar mig. jag tror mer att om man dör som missnöjd över något eller att man hade något ouppklarat då stannar man på jorden i hopp om att få allt uträttat innan man kan gå över till andra sidan. och om man känner sig nöjd med sin tid på jorden kommer man till något ställe som är så mycket bättre än jorden, och om man dör som gammal så blir man i den åldern när man hade det som roligast i livet.

vårväder!

så himla skönt, nu hoppas jag verkligen att våren är på ingång för annars ska jag gråta resten av mitt liv!
var ute och sprang förut och jag fick sånna vårkänslor, det var jättevarmt och skönt! :-D

nu har jag nyss duschat och ska snart klä på mig och sen vet jag inte! slänger väll in ett inlägg senare :-)


jag just nu, osminkad o nyduschad, götte!
ser typ ögonbrynslös ut på denna bilden, fint det :-)

uttråkad så inniiiiii

sitter nere på mitt rum och ruttnar bort, har så otroligt himla jävla ap tråkigt att jag snart går ut och äter snö med mask i. nej skoja, men ååååååååh finns inget att göra!
hungrig som fan är jag också. bläää


bjuder på en bild som är lika tråkig som den ser ut. fattade inte ens själv vad jag menade där men ah, en bild i alla fall.

bodaborg!

hejjjjjjjj!

hela denna dag har jag spenderat på bodaborg med alla mina fina vänner! gick upp klockan sex imorse och bussen gick sju, sen i karlstad bytte jag från buss till bil och åkte med micke resten av vägen :D i mitt lag var det hannah sara och lövgren och vi ägde ut alla (in my dreams) ;-)

och nu är jag super trött så ska jag nog lägga mig i ett bad och sen bädda ner mig i min älskade säng och ligga där för alltid :-D

strangers like me

hejhejhejhjehejhejehejej!

vad gör ni? själv städar jag duktig som jag är ;-) haha. kan säga att det verkligen ser ut som ett jävla bombnedslag här inne, men ska ändra på det nu och sen när mamma kommer hem ska jag försöka få henne att hjälpa mig bära ner mina nya vitrinskåp som jag har fått av grannen monica! :-D

senare kommer hannah hit och sover här, har inte umgåtts med den människan på hundra år! och imorgon åker vi till boda borg :-D jobbigt att gå upp typ klockan sex men vafan, det är det värt! huhu

idag har jag gått till grums och solat 30 min och sen åkte jag med pappa i lastbilen resten av hans jobb dag :-) han bjöd mig även på bk som jag inte har ätit på evigheter :-D uh vad gött det var ;-)
men nu ska jag fortsätta städa så att det blir klart någon gång!

pusspusspusspuss ;*



dagens outfit, inte mycket att hänga i julgranen!

RSS 2.0